Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wstyd chodzic po ulicy z wozkiem ktory bedzie teraz w biedronce?

Polecane posty

Gość gość

Kinderkraft? Ma takie wielkie logo:o a bedzie dosc tanio,kupilabym,ale sie wstydze:o Cale miasto bedzie sie na mnie patrzylo i widzialo,ze kupilam wozek w biedronce:o

Gość gość
ja mam pol chalupy z biedronki i sie nie wstydze

Gość gość
i co z tego? wazne dla ciebie co ludzie mowia? ja mam kupe kasy i jakby mi sie podobal kupilabym i jezdzila najdumniej na swiecie :)

Gość gość
nie trzeba sie wstydzic, pewnie 90 procent ludzi oceniajacych cie tez kupuje w biedronce. sprawdz, czy oparcie sie opuszcza,jak dziecko usnie ,bo ja kiedys nie sprawdzilam, tak sie napalilam na wozek z miki z biedry haha

Co prawda wózka z biedronki nie miałam nigdy, ale jeno z moich w tym roku nosi do szkoły plecak z Biedronki ,bo się spodobał wiec maź kupił córce i mnie to lotto, dzieciakowi tez tym bardziej :D

Gość gość
Kusi mnie by go kupic,o ile sie spodoba na zywo. Ale te wielkie logo,mnie przeraza. Ale ja nigdy wielkich logo nie lubilam, nawet firmowych. I kurcze stac mnie na firmowy wozek,ale szkoda mi kasy,wole przeznaczyc na cos innego,a tu bedzie wozek za 180 zl,i wcale zlych opini nie ma. Dziecko nie spi na spacerach,ale ten akurat sie rozklada. Ciezar sredni, jakos 7kg,to chyba tak przecietnie jak na spacerowke,z tego co sie rozgladalam. Jeszcze wazne z czego tapicerka,mhsze to sprawdzic osobiscie. Ale nie siem czemu jakos mi glupio,ze kazdy wlasnie,kto chodzie do biedronki,to bedzie wiedzial ze tam kupilam wozek:o tez sporo rzeczy tam kupuje i sie nie przejmuje.

Gość gość
ale wózek tej firmy możesz kupić też w innych sklepach:)

Gość gość
to idź zaraz po otwarciu, chyba o 7.00 otwierają albo przed zamknięciem, będzie już ciemno:) a tak na poważnie - nie ma się czego wstydzić, nie kradniesz, w końcu wózki tej firmy są dostępne także w innych sklepach.

Gość gość
wstyd to kraść i z d**y spaść...

Gość gość
a co to za wstyd,że w biedro? a jak kupisz w sklepie,będziesz się wstydzić,że tam kupiłaś,a nie w innym miejscu?:D

Gość gość
plus przesyłka to już 20 zł drożej

Gość gość
zrob naszywke z logo najdrozszego wozka, jaki znajdziesz i naszyj na to z kinderkraft :P ja tam sie nie wstydze zakupow w biedronce, jesli na zywo wozek bedzie spelnial Twoje oczekiwania, to po co przeplacac?

Gość gość
przesyłka kurierska gratis, pobraniowa 10 zł, także tylko 10 zł więcej

Gość gość
przecież to logo dzieciak przykryje tyłkiem, nogami.

Gość gość
ja mam kasę na nowego xlandera, ale potrzebowałam spacerowy wózek na lato-taki, który mogę chwycić jedną ręką i schować za fotel w aucie, a nie do bagażnika. no i kupiłam w Biedronie, za stówę ;) w tyłku miałam zdanie innych. bardzo ułatwił mi życie. pozdrawiam!

Gość gość
chyba też pomyślę nad tym wózkiem, mam 15 kg wygodny czołg ale od czasu do czasu potrzebuję coś lekkiego.

Gość gość
na aukcji jest napisane, ze wozek jest do 15kg, to nie jest troche malo? Tyle mial moj 1,5roczniak, uprzedzam ewentualne docinki-nie jest spaslakiem :P

Gość gość
z tego co pamiętam łóżeczka turystyczne też są do 15 kg:) i z tego wynika, że jak jadę np. do rodziców to półtoraroczne dziecko ma spać na łóżku bądź podłodze.

Gość gość
z tego co widzę to większość wózków jest do 15 kg, czasem trafi się 18.

Gość gość
wozki w tym przedziale cenowym wszystkie sa do 15 kg, producent ma mniejsza odpowiedzialnosc w razie czego, bo uzywa tanszych elementow,niz wozek za 2 tysiace

Gość gość
moze i macie racje, te maksymalne obciazenia sa zazwyczaj podawane z jakims zapasem... W koncu na lozku do 100kg nieraz w trojke z mezem i synem lezymy, a to bedzie 190prawie

Chyba każdy ma w domu coś z biedronki :P Ja sama nosiłam stamtąd parę rzeczy. To jest taki sam sklep jak Tesco, Real, Auchan a stamtąd też mam parę rzeczy i żyję :P

Gość gość
fajny ten wozek. moja ma juz 4 lata wiec nie potrzebuje ale jakbym miala drugie dxziecko to napewno bym kupila

Gość gość
moj syn ma wiele bluzek i ostatnio kurtke zimowa z lidla- do glowy mi nie przyszlo, zeby uwazac to za obciach. Wiekszym obciachem jest wg mnie epatowanie logo 'markowych' ubran-np napis adidas na pol plecow

Gość gość
AUTORKO! zobaczysz, że kilka minut po 7.00 już nie będzie tych wózków bo trochę osób się na nie rzuci, to samo jest z art. dziecięcymi w Lidlu w którym ja np. kupuję.

Gość gość
daj spokój, ile masz lat? kupujesz co chcesz, a jak ktos bedzie miał watpy, to powiesz, ze tylko ten ci sie podobał i już mi by do głowy nie pzyszło przejmować sie tym, co innpi powiedzą, kupuję i w bardzo drogich sklepach i w biedronce i nikomu nic do tego

Gość gość
ja się czasami zastanawiam po co niektóre Mamy kupują swoim dzieciom w wieku żłobkowym markowe spodnie z krokiem w kolanach, niby to takie modne? a wygodne jak cholera ale no cóż markowe, drogie...

Gość gość
Ok,przekonalyscie mnie! Mam kase na nowego maclarena questa ale szkoda mi tyle dac na wozek,a wlasnie duza spacerowke mam a potrzebna mi na szybkie wyjscia. Jak mi sie spodoba na zywo to pewnie go wezme.