Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy jazda w wózku przodem do kierunku jazdy

Polecane posty

Gość gość

hej Interesuje mnie, ile miesięcy miały wasze dzieci, jak zaczęły jeździć w spacerówce przodem do kierunku jazdy, czyli tyłem do was?. Zamierzam przesadzić dziecko do spacerówki około 6 miesiąca i nie wiem jaką spacerówkę wybrać. Szczerze mówiąc wolałabym początkowo widzieć dziecko (tylko jak długo?), A może polecicie jakiś wózek spacerowy tak do 600 zł i max do 10 kg?

Gość gość
Mój tak jeździł jak miał ok 9 miesięcy (nie chciał w ogóle jeździć w wózku a tak to jeszcze trochę posiedział w nim). Spacerówki nie polecę bo moja waży trochę więcej.

Gość gość
moj maly mial 5,5 miesiąca jak go przesadzilam do spacerówk (mamy wózek 3w1 teutonię)i i jezdzil przodem bo wolal patrzec na to co sie dzieje a nie w kolko na matke :P ale w budzie mialam mozliwosc otwarcia kawalka i patrzenia na niego z tylu. w sumie nie widzę sensu wożenia przodem do siebie w spacerówce... po co chcesz go widziec?

Gość gość
Też jestem zdania, że na spacerze dziecko jednak powinno oglądać drzewa, niebo, chmurki, ptaki, nawet kable energetyczne i latarnie, a nie ciągle matkę. I to tak szybko jak tylko jest możliwe. Ja już nawet w gondoli woziłam dziecko przodem w kierunku jazdy, jak miał 4 miesiące.