Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziewająca Hildegarda

Pytanie do facetów po czym poznać, że kobieta nie

Polecane posty

nadaje się na żonę?

Gość gość
no właśnie, chętnie poczytamy Panowie

Gość gość
jak lubi łazić co chwile do koleżaneczek i na imprezki jak widać ze nie potrafi gotować, potem będzie mężowi i dzieciom pizze na telefon zamawiała :o jak ma fju bździu we łbie jak ma cipke motyla jak jest zwykłą chamówą wieśniarą która nie potrafi sie zachować jak jest totalnym bezguściem jesli chodzi o ubiór jak nie ma pasji i jest monotonnym jełopem jak jest zbyt kąśliwa, upierdliwa i ciągle szuka dziury w całym jak ma myślenie typowej księżniczki "ja leże i pachne a facet niech mnie ubóstwia, komplementuje, prezentuje i niech ciągle o mnie zabiega, a ja będe się co chwile fochała"

Gość Szitaka700
Po penisie.

Na razie nie napisałeś nic co mogłoby mnie zdyskwalifikować, więc to chyba nie wszystko...

Gość samiec 007
@ziewająca Hildegarda - no to powinnas sie chyba cieszyc?? - dodalbym do tego , kobiete ktora w wieku 30 lat nie ma pracy lub utorowanej sciezki kariery i co najgorsze zero doswiadczenia - kobieta bez ambicji - kobiet ktora nie potrafi ogarnac domu i jest to dla niej mission impossible - nic "nie moze" nosic i podnosic bo sie najprawdopodobniej przemeczy - takla ktora nic nie robi calymi dniami a udaje strasznie przemeczona koze C.D.N...

Zadałam to pytanie, by zrozumieć, czemu w moich dwóch kilkuletnich związkach partnerom nie śpieszyło się do ślubu. Więc nie cieszę się, bo wciąż nie rozumiem.

Gość gość
po prostu , trzeba było napisać, ze cechu pożądane to w skrócie. Dozgonna służąca na 24H z funkcją dawana d**y. Im mniej własnej osobowości i charakteru tym lepiej. Taka żona jest idealna, szczególnie w polsce.

Tę ostatnią tezę sama obalam :)

Gość gość
ziewająca Hildegarda może obalasz, ale to cechy idealnej żony.

Gość ekspert do spraw związków
Po chorych wymaganiach Po wiecznych roszczeniach Po tym, że mimo iż dostaje to czego chce to ciągle jest niezadowolona Po tym, że bardzo dużą wagę przywiązuje do Twoich cech fizycznych, jak wygląd, wzrost itd. bo to znaczy, że związek oparty jest na płytkich fundamentach Po tym, że ma same roszczenia, a sama nie wnosi do związku nic i o wszystko ma starać się facet.

Bez przesady,nie tylko takie panie są mężatkami. Hmmm, no to wciąż nie wiem, czemu się nie nadaję?