Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepaczka5

Nawiążę kontakt z ludźmi z UK

Polecane posty

Gość klepaczka5

Znacie jakieś strony lub portale, na których można spotkać ciekawych ludzi i nawiązać jakieś interesujące znajomości? Zależy mi na nawiązaniu kontaktu z osobami mieszkającymi w Wielkiej Brytanii, ale nie tylko. Czy jest możliwość, że znajdę kogoś z UK na polskim portalu?

Gość redlips11
Dobrze, że pytasz bo sama szukam, a te na które znajduję nie pasują mi, bo zazwyczaj są odpłatne. Chętnie bym pogadała z Brytyjczykami i nie tylko, żeby podszkolić swój angielski.

Gość helio33
o to nawet fajny sposób na szlifowanie języka, u mnie w pracy co chwila wysyłają na jakieś kursy doszkalające na których i tak nic się nie uczymy, a język potrzebny, miałam zamiar zapisać się na jakiś kurs ale czasu nie ma i kasy szkoda. Może spróbuję z kimś zagadać właśnie, zawsze to jakieś wyjście. Fajny pomysł mi podsunęliście.

Gość Ecklites
Nie dość, że tańszy to i skuteczniejszy. Lepiej nauczysz się języka rozmawiając z osobami mieszkającymi w Anglii, a oprócz tego szansa na poznanie jakiejś fajnej osoby :)

Gość salomejka
Ja też jestem zarejestrowana na polish cupid tree, już od dawna :) Poznałam tam kilka ciekawych osób, lubię tam zaglądać i pogadać ot tak z ludźmi. Poznałam tam też fajnego chłopaka, nasza znajomość się rozwija, zobaczymy co z tego wyjdzie ;).