Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa

Niech ten Putin bierze sobie ten Krym i spierdala

Polecane posty

Gość julkaaaaa

tylko niech nie tyka się innych terytoriów... Ukraina poradzi sobie spokojnie bez tego Krymu... kto ma takie samo zdanie?

Gość Kanaliakanalia
jEDŹ NA PRERIĘ I TAM KROWY WYPASAJ

Gość gość
moze to przykre ale ja mysle tak samo

Gość maupkaa
o nie teraz będzie chciał więcej i więcej

Gość julkaaaaa
ke?

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
pierwszy wielbłąd karawany idzie tak samo szybko jak ostatni a krzywda wyrządzona najsłabszym z nas odbije sie na wszystkich.

Gość julkaaaaa
maupkaa- o ile zachód nie zdenerwuje go zbytnimi sankcjami i nie bedzie sie do tego mieszał to może Putin bedzie usatysfakcjonowany i da sobie siana przynajmniej mam taką nadzieję

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moze to przykre ale ja mysle tak samo Czyli uważasz że autorka powinna wypasać bydło gdzieś na bezkresnej sawannie?

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] julkaaaaa maupkaa- o ile zachód nie zdenerwuje go zbytnimi sankcjami i nie bedzie sie do tego mieszał to może Putin bedzie usatysfakcjonowany i da sobie siana przynajmniej mam taką nadzieję DOBRY SNAJPER +PLAN AWARYJNY I JESTEŚMY BEZPIECZNI

Gość julkaaaaa
Pamietajcie jedno- ale Krym to jeszcze mała szkoda, może lepiej już na to machnąć ręką bo Putin jest dość nieobliczalny więc jak poczuje ,że inne państwa próbują coś na nim wymusić np USA to może nawet ambicjonalnie zrobić im wszystkim na złość A tak to może poczuje ,że już coś "pokazał" światu czyli jaki jest silny i w ogóle i da sobie spokoj

Gość julkaaaaa
chciaż z drugiej strony może faktycznie pomyśleć sobie ,że skoro z Krymem tak łatwo poszło to i tak bedzie z innymi terytoriami... ale ja raczej obstawiam ,że zachód nie powinien się w to mieszkać i z nim zadzierać

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
Julka jesteś dobry zadatek na plityka Gdyby tak na wszystko machac ręką to faktycznie bylibyśmy w czarnej d***e Czasami trzeba poczynić kroki Pamiętasz jak amerykanie wyciągali Husajna z nory na pustyni?

Gość julkaaaaa
no tak tylko czy te kroki nie wywołają jeszcze wiekszej agresji u Putina bo gość jak wiadomo ma przerost ambicji, chce być najważniejszy i w ogóle i raczej nie pozwoli sobie bezkarnie grozić np Stanom. Myślisz ,że sie ich przestraszy czy raczej bedzie chciał odwetu?

Gość gość
też myślę ,że zachód raczej nie powinien się mieszać w sprawy wschodu. niech oni sobie robią co chca dla mnie mogą nawet zabrać Ukraine byle z dala od Unii

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
Każde słabe ogniwo powinno się usunąć A agresor to właśnie takie słabe ogniwo On spowalnia karawanę . Niech żyje prawda najgorsza ale prawda! Kłamstwo to też słabe ogniwo,,-,,-,,

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
I co myślisz że na dłuższą metę rosja będzie w porządku? Oni mnie nie nawidzą a ja im nic nie zrobiłam. Oni myślą że ja im krzywdę wyrządziłam. Wolność i prawda-tego powinien chcieć każdy człowiek

Gość Sylvia ta dobra
Kobiety i polityka... Żałosne julio. Czasami mi wstyd ze jestem jedna z was cwiercinteligentki

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
Tak jesteś taka inteligentna ze odpadłabyś ze mną w przedbiegach

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
Tyle wiesz dziewczynko ile na talerzu ci podadzą 99% w tym przedziale jedziesz

Gość julkaaaaa
no to sami zobaczycie czy Putin nie bedzie chciał się odegrać... może to zrobić na różne sposoby np odciać gaz wtedy tez nie bedzie ciekawie

Gość ruski haker
julkaaaaa na pewno przekażę twoją cenną i głęboką analizę polityczną na kreml.na pewno będzie miała strategiczne znaczenie przy kształtowaniu nowej sytuacji geopolitycznej.twoje świeże i nowatorskie myślenie wyznaczy nowe trendy w polityce rosji.

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
Dlatego trzeba się rozwijać Iść do przodu A przede wszystkim przestrzegając prawa prowadzić politykę w taki sposób by prawda i wolność zwyciężyły. Nie rozmawia się z agresorem. Trzeba działać.

Gość julkaaaaa
taaak, wy za to jestescie wybitnie inteligentni i wiecie co będzie najlepsze...może wg was od razu najlepiej wysłać wojska USA żeby zbombardowały Rosję... zachod zreszta narazie całe szczeście jest dosc powsciagliwy w tych sankcjach i sa one bardziej na pokaz ,że cos zrobili i całe szczeście

Gość PAMIĘTAJCIE JEDNO
mAM JUŻ DOSYć tematu Bo spam sram spam Kafeteria to dziadowizna

Gość gość
Nie ma mowy! Nie wolno tworzyć precedensów! Krym to tylko wstęp do pożerania całej Ukrainy kawałek po kawałku. Powiedzmy głośne NIET!

Gość gość
Podejrzewam, że z Krymem to tylko była pokazówka. Apetyt na powiększenie i tak już dużego terytorium Rosji, rośnie wraz z osiągnięciami. Mam nadzieje, że nas się będą obawiać i nie wejdziemy w skład apetycznego jadłospisu nienasyconego puttina. Biorąc pod uwagę ich samowolki, ich "wyłączną rację", to nigdy nic nie wiadomo. Putin rozpanoszył się po spektakularnych igrzyskach i duma, czy może Duma go rozpiera i "ciasno mu się zrobiło", stąd chętka powiększenie kraju!

Gość zapend
a dzisiaj na Krymie, jeżeli zobaczysz trzeźwego albo trzeźwą to przyjacielem Ukrainy jest a cała reszta nawalona totalnie