Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

10 waszych marzeń

Polecane posty

Gość ukryta prawda

1. Zdrowie ( gdy ono jest to jest łatwiej w życiu) 2. Dobra praca 3. Dobre wykształcenie 4. Święty spokój 5. Brak problemów finansowych 6. Święty spokój 7. Żadnych romansów 8. Brak rodziny 9. Brak przyjaciół 10. Świetna kariera

Gość gość
10 mln zielonych :)

Gość szaman mehehehe
9 x sex z Nią 10 złowić złotą rybkę...

Gość gość
Zdrowie (moje, rodziny) Własny biznes. Jeden i ten sam facet na resztę życia. Duży dom z ogrodem. Czas na podróże. Wykształcenie dla latorośli. Parę milionów w złocie. Pokój na świecie (wiem, wiem...) Jeden dzień z ... Pozycja w organizacji do której należę.

Gość stciviony
1. Zdrowie 2. Zdrowie 3. Zdrowie 4. Zdrowie 5. Zdrowie 6. Zdrowie 7. Zdrowie 8. Zdrowie 9. kochajaca zona 10. swiety spokoj

Gość gość
mam jedno " co o czym myślę" :)

Gość gość
1.Zdrowie 2.Rzucić fajki 3.Nie tęsknić chorobliwie za byłą, uwierzyć wreszcie, że jakikolwiek kontakt z nią zabija mnie bo karmie się złudzeniami. 4.Dostać amnezji na ostatni rok 5.Oby mój biznes trwał jak do tej pory, zawsze ratując mi d**ę i moim bliskim. 6.Żebym wreszcie ostatecznie zrozumiał i docenił, ze moja obecna partnerka to skarb. 7.Żebym nigdy nie przestał się dziwić, ze moja partnerka zawsze jest przy mnie to przyjemne. 8.Żebym zawsze to słyszał: hej, gdzie jesteś ? Jedziesz już do mnie ? Kiedy do mnie zejdziesz ? Bez ciebie nigdzie nie idę.Czekam na ciebie z kolacją, przytul się do mnie mocno itd kiedyś to mnie irytowało bo miałem to na co dzień, teraz bardzo to doceniam i bardzo dziękuje. 9.Oby nigdy nie straciła swojego temperamentu. 10. Oby nigdy nie straciła tego błysku w oku i tej szczeniackiej radości i uśmiechu, z przed lat, który jej powrócił.

Gość gość
I się ożenisz i wszystko w p**du

Gość gość
Jestem żonaty od nastu lat.

Żeby czas przyspieszył i zapędził się do 4,5 miliarda lat do przodu gdy zgaśnie słońce i zaniknie ziemia.