Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

10 waszych marzeń

Polecane posty

1. Zdrowie ( gdy ono jest to jest łatwiej w życiu) 2. Dobra praca 3. Dobre wykształcenie 4. Święty spokój 5. Brak problemów finansowych 6. Święty spokój 7. Żadnych romansów 8. Brak rodziny 9. Brak przyjaciół 10. Świetna kariera

Gość Szitaka700
1. Cycki 2. Cycki 3. Cycki 4. Cycki 5. Cycki 6. Cycki 7. Cycki 8. Cycki 9. Cycki 10. ? - nic mi nie przychodzi do głowy.

Gość gość
przeciez ty inwalidka jesteś umysłowa a dobrą pracę to już miałaś, więc teraz się kształć prawdunia i upę tucz, żebyś miała siłę, bo myślenie ci trudno idzie (intrygi to co innego) ...ale najpierw się porządnie nażrej, boś nienażarta krowa

Gość gość
1. Cudowny, kochający mnie facet, który póżniej zostanie moim mężem 2. Mieć dużo pieniędzy, żeby niczego sobie nie żałować 3. Świetny seks, zawsze udany 4. Świetna, rozwijająca praca, bardzo dobrze płatna, najlepiej na 3/4 etatu, tak żeby mieć 3 dni w tyg wolne 5. Dwójka dzieci, które nie sprawiają żadnych kłopotów 6. Apartament w centrum Warszawy albo domek pod Warszawą 7. Żebym mogła jeść co zechcę, wszystko i nigdy nie tyć :) 8. Zdrowie moje i mojej rodziny 9. Pies 10. Wspaniali przyjaciele

Gość gość
1. zdrowie dla mojej rodziny , a po drugie żeby starczało od pierwszego do pierwszego , i co jakiś czas na wycieczkę zagraniczną , a wszystko będzie spełnione.

Gość gość
1. Mleko w proszku 2. Mleko w proszku 3. Mleko w proszku 4. Mleko w proszku 5. Mleko w proszku 6. Mleko w proszku 7. Mleko w proszku 8. Mleko w proszku 9. Mleko w proszku 10. Cycki

Gość gość
1. Dobra praca przynajmniej za 3 tys./ rękę 2. Zdrowie 3. Facet z dużym, grubym penisem. 4. Facet, który wie jak tego penisa używać. 5. Facet, który lubi szybki, zwierzęcy seks. 6. Własne mieszkanie 7. Oddani przyjaciele 8. Brak zmartwień 9.. 10...

Gość gość
1). Pokój na świecie 2) Pokój na świecie ..... 10) Pokój na świecie !!!

Gość jełop 22lata
Żebym se wreszcie zamoczył

Gość gość
1.żeby wynaleźli cudowne lekarstwo na nerwice lękowa i depresję które je wyleczy na zawsze, bez nawrótów. 2.żebym mogła cofnąć czas conajmniej o 3lata. 3.żebym miała cere bez skazy,ciemniejszy kolor oczu,mniejszy nos bez krzywej przegrody,i ładniejsze rysy twarzy,i wszystkie blizny jakie mam na ciele żeby znikły, 4.większe przynajmniej o rozmiar piersi, 5.żebym miała wszystkie zdrowe i piękne biały zęby bez bólu i kasy. 6.żeby chłopak którego kocham chciał do mnie wrócić. 7.żeby moi rodzice i rodzeństwo byli zdrowi i szczęśliwi a także rodzice i rodzina mojego byłego chłopaka. 8.żeby nie wierzący się nawrócili 9.bym miała fajna pracę conajmniej za 3 tys na miesiąc. 10.bym była dziewicą a moja pierwsza miłość nie istniała tylko ta druga która okazała się tą prawdziwą i to jemu żeby było moje dziewictwo

Gość gość
miec stałe zrodło dochodów miec zdrowie wyprowadzic sie z obecnego miejsca zamieszkania nigdy wiecej nie dac sie zbambuszyc zadnemu facetowi amen

Gość gość
Marzeń mam wiele ale największym jest dziecko... By móc wreszcie zostać matką

Gość gość
1. zdrowie swoje i najbliższych 2. pieniądze 3 grono przyjaciół 4. podróże po świecie 5. posiadłość z ogrodem 6. spokojne życie 7. szczera i dozgonna miłość ukochanego 8. uroda 9. większy wzrost 10. być dumną ze swoich dzieci i wnuków

Gość Glupek0000
1.byc bardzo madrym 2zostac milionerem(min 3mln pln) 3byc zdrowym psychicznie i fizycznie 4byc dla kogos waznym i czuc sie kochanym 5miec zajecie,ktore przynosi dochod a nie straty i ktore bym kochal 6umiec cieszyc sie z tego,co sie ma 7miec duzy dom z ogrodem,sluzbe, 8.czuc ,ze jest sie pelnowartosciowym czlowiekiem ,a nie jak do tej pory smieciem gorszym od kazdego 9oduczyc sie przywiazywania do przedmiotow 10.lozkowe marzenie tak,czy siak,jestem w 99% pewien,ze zadno z tych glupich i nierealnych marzen sie nigdy nie spelni,nawet to najmniejsze.

Gość gość
stworzona dla mnie żona,piękna i mądra jak ona córka,święty spokój,własny biznes oraz spełnienie fantazji seksualnej o pieszczotac stóp niezłej laski,zajętej,jak wróci z randki ze swoim facetem

Gość girraffa
1 Szczescie 2 Rodzina (udany zwiazek) 3 Zdrowie 4 przyjaciele 5 mozliwosc realizowania siebie 6 ciekawa praca 7 3-4 urlopy w roku 8 korzystanie z urokow przyrody (bliskosc lasu i plazy) 9 spokoj ducha 10 zyczliwi ludzie wokol

Gość gość
1.wybudować dom ( działka, projekt i część materiałów już jest) 2. dożyć czasu kiedy moje dzieci się usamodzielnią założą rodziny 3. mieć dochodu ok 10-12 tyś msc. i tyle

Gość gość
to ja od co wypisałam 3 marzenia. 4 żeby rodzina była zdrowa. dzieciaki nie odziedziczyły tego dziadostwa po mnie.

Gość studentka 3 roku
1. Obronić inżyniera, a potem może mgr 2. Być zdrowa 3. Mieć zawsze pieniądze i żeby nie musieć rezygnować z czegoś dla czegoś tak jak teraz ;/ np. paczka fajek, a przez tydzien odmawiam sobie codziennie jakiejś słodkości bądź soku na uczelni. 4. Być zawsze zaspokojoną seksualnie 5. Mieć 3 koty. 6. Zrobić tatuaż. 7. Mieszkać sama badz z facetem w swoim mieszkaniu 8. Codziennie pić drogie drinki 9. Mieć masę kosmetyków i ubrań 10. Bogatego faceta