Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacerówka CARELLO RAPTOR przekładana rączka

Polecane posty

Gość gość

Kochane mamusie i tatusiowie, Czy ktoś posiadał lub posiada powyższą spacerówkę? Szukam opinii na temat producenta oraz tego modelu, ale jakoś ciężko coś znaleźć. Warto kupić? proszę o wasze spostrzeżenia. Jak wózek funkcjonuje, kiedy jest ustawiony tyłem do kierunku jazdy?

Gość gość
Cześć, używam tego modelu od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Jego głównym atutem jest waga, bardzo lekki , ale i wytrzymały chyba , moja mała ma już prawie 20kg i nic się nie dzieje. Fajnym dodatkiem jest opcja przekładanej rączki, rzadko z niej korzystam , ale jak wieje dziecku w twarz to nie muszę ciągnąć wózka za sobą tylko przekładam rączkę , patrzę na moją księżniczkę i śmigam do przodu. Dla mnie za te pieniądze to rewelacja i na pewno będę polecać.

Gość beata beti
Mam wózek carello raptor i pomimo, że jest lekki i ma przekładaną kierownicę to jazda nim to udręka. używam go 4 miesiące- ma słabe ramy, skrzypi już,mąż 2 razy wciskał smar do kół ale po krótkim czasie znowu zaczęły skrzypieć. Śruby, na które się zapina przełożoną kierownicę po 3 tygodniach użytkowania się powyginały i w efekcie nie dało się zaczepić tej kierownicy więc nie dało się jej przełożyć! Dodatkowo producent informuje, że jeśli kierownica jest odwrócona twarzą do dziecka to nie można tym ułożeniem wjeżdżać na krawężniki- dla mnie masakra, bo spróbowałam tego i tak zatelepało wózkiem, że dziecko by mi wyleciało z niego. Dodatkowo wjeżdżając w tej właśnie pozycji kierownicy koła się kręcą wokół, tańczą i nie da się jechać- tragedia! Ogólnie to słaba konstrukcja wózka. Obecnie koła w trakcie jazdy po nierównym chodniku mi się tną, wielokrotnie się naszarpałam używając tego wózka. Ogółem TRAGEDIA! Odradzam. Aha- i brak amortyzacji, firma chyba nie wie co to amortyzacja, wózkiem się twardo jeździ