Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec a kochanka

Polecane posty

Gość gość

Chciałam żebyście wyrazili swoją opinie na ten temat. Podejrzewam ojca o romans. Już kilka razy widziałam Go z duzo młodszą kobietą. Ona ma ze 36lat, On 60. Czasem widuję ich w samochodzie pod naszym blokiem, a czasami na też w samochodzie na parkingu sklepowym nieopodal naszego bloku. Wczoraj np. siedzieli na tym parkingu około godziny w samochodzie. Ona patrzyła jakby w jakieś papiery. Czy to wg. Was może być romans? Napiszcie swoją opinię

Gość gość
moze byc a moze nie byc

Gość gość
No tyle to ja wiem, ze może być i może nie być.

Gość gość
Oj chyba nikt mi z Was nic nie podpowie....:-(

Gość gość
troche dziwna sytauacja bo : faceci nie spotykają sie z kochankami pod blokiem,raczej jak najdalej od domu żeby nikt nie zobaczył,wiec to moze....... nie kochanka ? proponuje dyskretnie obserwować ;)

Gość gość
No własnie. Koleżanki też mi tak mówią, ze to nie kochanka, bo by się z nią nie spotykał pod domem. Zresztą co to za romans w samochodzie na parkingu sklepowym. Ona wczoraj wyraźnie w tym samochodzie jakieś papiery przeglądała, więc już myślę, ze to może jakieś interesy. Zresztą Ona ma męża i 3 dzieci i jest 24lata od niego młodsza, to gdzie to romans, aczkolwiek przeczucia mam różne. Bedę obserwować, tak jak mi mówisz:-) dzięki za radę.