Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE Z WAS ŚWINIE NIE RODZICE!!!

Polecane posty

Gość gość

zobaczcie jakie tematy tu królują - "jak nie płacić alimentów", "jak odciągnąć mojego partnera od jego dzieci", "jak się zabezpieczyć przed jego dzieckiem " "jak zrobić, że jego dziecko po nim nie dziedziczyło" aż się rzygać chce!!!!!!!

A najgorsze jest to ,że kiedy człowiek chce porady normalnej i pisze prawdę jak jest to odzywają się głosy rozchwianych emocjonalnie kobiet ,które wszystkich oceniają według siebie....

Gość gość
Jacy ludzie tu królują takie tematy. Jaki rząd taka kultura. Po forum można ocenić poziom tu piszących -to dzicz XXI w.

Gość gość
bo ludzie to świnie i egoiści a konsumpcyjny model życia promuje właśnie takie zachowania

Niestety muszę zgodzić się z Tobą .Choć chciałam przebić się przez zadufanie niektórych ,tak naprawdę nikt nie chce słyszeć tego co mówię.Wyrywają z kontekstu słowa i zaczyna się nagonka.Wiele w życiu przeszłam ,bardzo młodo zostalam wdową ,straciłam dziecko i gdy poznałam swojego partnera miałam obawy czy powinnam się z nim związać.Ale jest świetnym facetem i teksty ,że nie chciał mnie nikt inny mogą sobie w buty włożyć ,bo jest lepszym partnerem niż niejeden kawaler wpatrzony w siebie.

Gość gość
rodzice tacy sa dlaetego ucieklam kiedys z domu :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo