Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydzielina z piersi prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem 3 lata po slubie.Z mezem rzycilismy na luz.Chcemy miec dziecko ale specjalnie o to sie nie staramy bo jak wiadomo ciezko jest w dzisiejszych czasach zajsc w ciaze a tym bardziej jak sie tego bardzo chce!I tu moje pytanie.Okres ostatni mialam 24.02.Kochamy sie z mezem bez zabezpieczenia(stosunek przerywany).Nigdy we mnie nie doszedł ale wydaje mi sie ze raz chyba nie zdazyl na czas wyskoczyc bo potem czylam sie mokra i jak poszlam do ubikacji to na papierze bylo troche spermy.O tej wydzielinie przed wytryskiem wiem.Wiec wiem ze moze byc mozliwosc ciazy.Za piec dni mam dostac okres testu nie robie bo za wczesnie.Ale jakos ostatnio dziwnie sie czuje.Jestem taka ospala tak jakos mi ciezko.Czesciej chodze siku.Raz zakluje mnie z lewej strony raz z prawej strony podbrzusza.Piersi nie pobolewaja tylko czasami swedza i z prawej wczoraj wyciekla mi kropelka przezroczystego plynu no i swedzi mnie dekolt.Jestem zdrowa.Regularnie sie badam,hormony w normie.Czy moze ze faktycznie zaszlam w ciaze?Dodam ze na jednym forum dziewczyna pisala ze w pierwszych tyg tez miala wyciek ktory zanikl a pojawil sie potem po porodzie.Prosze o wypowiedz.

Gość gość
Prosze odpiszcie bo ja te pare dni nie wytrzymam.To czekanie mnie wykonczy