Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwie sie o faceta pali trawe

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak mam reagowac. Nie jest on moim facetem a jedynie zainteresowanym i widac ze mnie lubi. Ja natomiast nie lubie tego faktu ze on pali trawe, nie wiem czy powinnam mu powiedziec ze sie idiotycznie po niej zachowuje i tego nie lubie czy sie z nim dalej kolegowac i to olac. W sumie nie jestem jego dziewczyna, ale sie kolegujemy wiec moglabym mu wspomniec cos co mysle. Czy go olac i zignorowac kompletnie ?

Gość gość
Trawa jest dobra dla murzynów

Gość gość
No niby jego sprawa... ale jak chce sie ze mna kolegowac to co.... i te jego idiotyczne zachowanie po paleniu, i w sumie juz nie wiem czy to co mowi to jest tylko majaczenia czy co.... i w co mu wierzyc a w co nie.

Gość gość
w paleniu trawy nic złego nie ma, tylko przyjemnośc...:)

Gość gość
No tak samo jak w alkoholu.... tylko pod jego wplywem sie nie zawsze mowi do konca prawdziwe rzeczy. Tak samo zastanwiam sie nad trawa, i czy to co moj kolega do mnie mowi to jest wplyw trwy czy rzeczywiscie tak mysli.

Jeśli uważasz się za jego przyjaciółkę porozmawiaj z nim szczerze i powiedz, że po trawie mu odwala i czasem trudno ci z nim wytrzymać. Dlatego, jeśli nie ograniczy palenia po prostu ograniczysz z nim kontakty.

Gość gość
Hmmm... A jak bedzie miał to głęboko gdzieś ?