Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidor2

Mam koleżanke która ciągle komentuje inne laski ich wygląd

Polecane posty

Gość pomidor2
czarna trzyma sie z nia bo tu gdzie mieszkam za duzo ludzi nie znam, chyba ze z pracy, ludzie ze studiow za granica, tylko kontakt przes skajp, porozjezdzali sie, ona z braku laku;) pozdrawiam

Gość pomidor2
czarna trzymam sie z nia bo tu gdzie mieszkam za duzo ludzi nie znam, chyba ze z pracy

Gość czarna9023
A skad jestes?:) Jak Poznan to chetnie Cie poznam:)

Gość pomidor2
ja tak samo raczej powiem coś miłego niz niemiłego tez problem moze tkwic w tym, ze wk******ila sie na maxa, jak jej powiedziałam, ze ja w sumie uważam się za osobe ładną i niczego mi nie brakuje, ze na powodzenia nie narzekałam jako byłam młodziutka, ani teraz, wiec nie czuje sie gorsza od innych lasek, a ona nie moze tego zrozumiec, stwierdziła, ze jestem zakochana w sobie i zamierza mnie w tym jeszcze bardziej utwierdzac , ale wiesz ja sie nie uwazam, za jakis ideał,ale czuje atrakcyjna i dobrze mi ze soba i powiedziałam jej, dlatego nie musze skupiac sie wiecznie na urodzie innych dziewczyn, bo po prostu sama korzystam z zycia i gadam tylko o swojej pracy i zainteresowaniach nie o buziach czy figurach innych, kurde niczego mi nie brakuje!wiec co mam płakac, ze jestem jakas niefajna i porownywac sie do innych ?doceniam to co mam i skupiam sie raczej na rozwoju wewnetrzym obecnie niz wiecznie na malowaniu sie jak ona, paznokaciach itd. \WIESZ DLA nie byłabym piekna gdybym ubrała sie i wytapetowała jak doda, bo dla niej doda to wzor i pięknosc, a ja jestem raczej naturalna

Gość paseczka 0a9d09d
"paseczka a nie ma na imie Magda?" - nie, moja znajoma ma na imię inaczej. Najgorsze jest jej klęcie, aż się ludzie odwracają i na nas patrzą :-0 Tak mi wstyd wtedy, czuję się jakbym się zadawała z kimś patologicznym, a ona przecież pochodzi z normalnego domu.

Gość pomidor2
a zapomniałam dla niej problem jestem moja waga(obecnie nadwyższka) wiec twierdzi, ze osoba z nadwagą nie moze czuc sie atrakcyjna(sama to powiedziała), a ja jej powiedziałam, ze po ciążach przytyłam owszem, ale nie załamuje sie , zaczełam biegac, dbam o diete i chudne.....to wtedy mowi, mi, ze bedzie efekt jojo! Ona jest chudzielcem, nie ma zarysowanej talii i biustu. Ja mam kobieca figure i narzekam i zawsze mowi, ty TAKA kobieca jestes, ze moj maz sie za Toba oglada jak wchodzisz, wiec teraz nie bede go zapraszała jak bedziemy gadały, a ja mowie, mam go w dooopie, na cudzych mezow sie nie czaje.. Jak przytyłam to posżło w cycki duzo:)nie powiem, wiec nie narzekam, aczkolwiek wolałabym byc chudsza. Ona jest niska i chudziutka, bez talii i biustu, ja o dwie głowy od niej wyzsza(choc nie jaka wielka) 170 i faktycznie z moja figura przy niej wygladam jak wielkolud...moze dlatego ona nie moze zrozumiec?ze moge sie sama sobi podobac?):)

Gość facio sracio
a wiesz, ze małe jest wredne to ile ona ma 150"

Gość pomidor2
gdzies około 150 ma jesli nie mniej....nie, nie jest karzełkiem, ale jest bardzo niska

Gość paseczka 0a9d09d
Twoja znajoma żyje w jakimś idealnym świecie. Jak tak o niej opowiadasz mam wrażenie, że jest oderwana od rzeczywistości i żyje tam, gdzie wszyscy są piękni jak modele. Ja bym nigdy nie mogła powiedzieć komuś, że ma nadwagę, albo "zajmij się sobą", bo to sprawa drugiej osoby. Raz się jej zapytaj "a Ty jesteś idealna"? :D

Gość pomidor2
haha okolice poznania;) w poznaniu mam rodzinke bliską:)

Gość pomidor2
dokładnie dobrze to ujęłas zyje sobie w swoim swiecie gwiazd z pudelka, wyretuszowanych nieprawdziwych nierealnych w ktore wierzy , a zycie umyka jej bokiem...głupia dodam,ze jest fanka seksu w wielkim miescie

Gość pomidor2
Gdybys nawet przyszła do niej odgibana i wyglaładałbys przepięknie, powiedziałą by ci:) i tak nie jestes tak ładna jak laski z okładek takie jak Julia Robert:)

Gość pomidor2
dowod na jej naiwnosc nie wiedziała, ze w filmie monster zagrała piękna charlize theron nie wierzyła dopoki na filmwebie nie sprawdziła bo w moster zrobili z niej brzydala, zreszta sama sie oszpecił

Gość gość
czarna ma racje, odpusc sobie ;) dziewczyna zachowuje się jak typowy polak że musi wszystko skomentowac, krytykowac i narzekac na co się da. dla mnie to jest nienormalne ale co zrobić...? to chyba choroba która dotyka wielu naszych rodakow. czytalam wczoraj nawet o tym fajny artykul http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/malkontenctwo-sport-narodowy,67171. tak to niestety u nas wygląda... ciekawe kiedy u nas ludzie się wyluzuja trochę i odpuszcza krytykowanie wszystkiego wokół ;)

Gość gość
dzisiaj ją spotkałam było jej głupio gdy mnie zobaczyła

Gość gość
pusta stara rura . takie glupoty plecie .w zyciu najwazniejsze jest aby je godnie i ciekawie przezyc i przekazac przyszlym pokoleniom zdrowe podejscie do zycia . przez takich glupoli dazeniu do doskonalosci ktorej nigdy nie bylo i nie bedzie ludzie wariuja popadaja w depresje .to jest przejaw braku tolerancji i rasizmu wobec innych osob na przykjadzie tej starszej pani mozna przyznac ze czlowiek cale zycie uczy sie a glupim umiera .