Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pochwa 8 miesięcy po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy seks po 8 miesiącach od porodu. Poprosiłam żeby mąż szczerze powiedział mi jakie ma wrażenia. Obawiałam się tego jak będzie bo przed porodem byłam bardzo ciasna. Ale ku mojemu zaskoczeniu wszystko było idealnie! Pochwa się zregenerowała i jest jak nowa! A jak u was dziewczyny? Kilka razy czytałam, że niemożliwym jest by pochwa wróciła do dawnej "formy"...

Gość gość
Jeszcze napisz ze jest ciasniejsza niz przed ciaza:-) w koncu to kafeteria:-)

Gość larysa29
Nieeee,no to jakaś porażka...mąż niby 8 m-cy żył bez seksu? Ja pierdziele..to ja się nie dziwie zdradom,sama bym poszła na bok mając taką wariatkę!!

Gość gość
są tu jakieś granice o co można zapytać kim ty kobieto jesteś że interesuje cię MOJA POCHWA :( NO MDLI MNIE

Gość gość
Nie twierdzę, że jest bardziej ciasna, tylko że jest tak samo. Zaspakajałam potrzeby męża w inny sposób. :)

Gość gość
Maz c***ewnie nie chcial przykrosci zrobic i powiedzial ze jest tak samo. Sorki ale nie znam kobiety ktora ,,nie rozeszlaby" sie chociaz teoche po porodzie sn

Gość gość
dziwne że mamuśkom pociążowe pochwy same się obkurczają a skóra na brzuchu i opony jakoś nie cud regeneracji

Gość larysa29
Jesteś chora.Żaden inny sposób przez 8 m-cy nie zaspokoi faceta tak jak "zamoczenie"i wydymanie porządne.Lecz się wariatko.

Gość gość
dobre :) :) :)

Gość gość
Skoro mąż cię dyma, to gratuluję. Mój ma więcej do mnie szacunku. Poza tym gdyby chciał innej nie musiałby się kryć, wystarczy żeby mi o tym powiedział. Dopuszczamy bowiem w naszym związku kontakty intymne z innymi osobami. Ale domyślam się, że twój ograniczony umysł tego nie ogarnie.

Gość gość
autorko topiku: za miesiąc będziesz pewnie pisała: co robić mąż mnie zdradza :(

Gość gość
jak wyglądają mamuśki to widzę codziennie na basenie i jakoś żadna nie jest cudownie jędrna, wszystkie rozlazłe ze zwisami

Gość gość
Nie musicie mi wierzyć, wisi mi to. :)

Gość gość
wiemy że ci wisi ;-) aż do kolan

Gość gość
Sie usmialam:-) :-) :-) :-)

Gość gość
Nie wszystkie kobiety są tak zaniedbane jak wy. Nie oceniajcie wszystkich według siebie.

Gość gość
A co ma do tego zaniedbanie? Nawet jak nie wiem jak bedziwsz dbac o pochwe to jak jest rozklapiocha to bedzie dalej

Gość gość
Ale nie jest rozklapiocha tak trudno to zrozumieć?

Gość gość
Jezu, no może nie jest rozklapiocha, ale różnica jest na bank ! Po prostu ! Zapytaj ginekologa jakim wziernikiem bada nieródki, a jakim kobiety po porodzie. To normalne i nie ma co przeżywać. Dobrze, że mężowie nie mówią wam, ze jest różnica, bo przecież doskonale wiedzą, że wtedy seksu nie byłoby wcale takie byście jazdy robiły.

Gość gość
Owszem trudno bo nie jestes obiektywna:-) maz zwlaszcza gdy cie kocha nie powie ci ze jest inaczej bo wie ze ty bys odebrala to inaczej jako GORZEJ. Faceci nie sa tacy glupi jak nam sie wydaje

Gość gość
ja bym się nie obraziła. Na tym polega różnica między wami a mną. Jesteśmy ze sobą szczerzy aż do bólu. Zresztą w ogóle układ między mną a moim mężem dla tradycjonalistów jest kontrowersyjny.

Gość gość
A poza tym wiele kobiet właśnie dzięki temu, że po porodzie krocze i srom się 'rozluźniają', srom się nieco obniża (w tym łechtaczka), zaczynają mieć większą satysfakcję z seksu. Poza tym narządy intymne zmieniają się całe życie, nie tylko poród je zmienia, wystarczy sam upływ czasu. Radzę bardziej godzić się z faktami, nie wmawiać sobie bzdur, brać swoje ciało takim, jakie jest i dbać, żeby było zdrowe. Tyle.

Gość gość
na kafeteri ogolnie wszystkie babksa sa mega ciasne, ze tylko zapalke wsiadzic mozna a po porodzie co najwyzej 2 :-O:-O:-O:-O Nie moge uwierzyc ze takie tematy zakladaja dorosle kobiety, matki i zony :-O az sie niedobrze robi :-O co nas kur/wa twoja ci/pa przeprzydla obchodzi???I co cie nasze pipska interesuja? idz wez sie leczyc

Gość gość
a myślę , ze autorka topiku to samotna , sfrustrowana panna ,siedząca w robocie za 1200 zł, której marzy się wąska pochwa po porodzie, którego nigdy nie będzie :(

Gość gość
ehh te zazdrosnice od cc :)

Gość gość
Nie myśl. Kiepsko ci to wychodzi. :)

Gość gość
A czemu niby zazdrosnice od cc?ze niby zazdroszcza ze wycisnelas dziecko przez pochwe? A co to ma do rzeczy wogole?

Gość gość
żadna pochwa po sn nie jest jak przed, takie bajki to możesz mamuni opowiadac🖐️

Gość gość
mamuni ,pod warunkiem , ze mamunia rodziła przez cc, bo jak sn, to nawet mamunia nie uwierzy tej córuni :) :) :)

Gość gość
Jesteście zazdrosne. :)