Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pochwa 8 miesięcy po porodzie

Polecane posty

Gość gość
Po pierwszym porodzie kochałam sie po ok 1 m-cu po drugim 3 tyg a po trzecim w dniu powrotu do domu ze szpitala. Byłam łyżeczkowana za kazdym razem i miałam bardzo skape krwawienia. Ale po co czekac 8 m-cy po porodzie to zupełnie tego nie rozumiem. Pochwa się zmienia to prawda, ale nie musi być jakiś drastycznych różnic. Dużo zalezy od tego jak przebiegał poród itp. ale głownie od predyspozycji danej kobiety.

Gość gość
jestem po porodzie sn i na pewno jestem "luzniejsza" niz przed.. A i cwicze miesnie kegla od wielu lat, tu juz ubiegne tego typu teksty..

Gość gość
aa..seksu nie mialam jeszcze, po 1.ciezki porod, dlugie krwawienie, po 2.do niedawna moja mama byla i nie bylo jak, po 3. Trzy dni temu skonczyl mi sie okres. Jestem 2,5 m-ca po. Chcemy sprobowac na dniach.

Gość gość
ja zawsze odczuwałam dyskomfort przy wejściu do pochwy (byłam ciasna) i po porodzie czuję dokładnie to samo... a i mąż twierdzi że nic się nie zmieniło...

Gość gość
jak byłaś ciasna i odczuwałaś dyskomfort to plastykę trzeba było sobie zrobić a nie cierpieć :(

Gość gość
Czy cc czy sn nic wam to nie da,sama ciaza ma juz zly wplyw na wasze podwozie 2 ciaze rozwiazane przez cc=tak jak jeden sn.Miesnie pochwy utrzymuja caly ciezar i juz wszystko opada czy sie rodzilo sn czy cc. :)

Gość gość
Moja koleżenka rodziła przez cc i teraz chodzi na laserowe obkurczanie pochwy. Piszecie że tylko po sn tak jest,a to guzik prawda.I jak tu rodzić?!

Gość gość
do wszystkiego można się przyzwyczaić, po co od razu operacja?

Gość gość
no tak zapomniałam, kafeterianki to przecież cierpiętnice :( :( :(

Gość gość
to był chwilowy ból, przy penetracji było już lepiej...

Gość gość
i tak Ci współczuję :( :( , sex i ból = niefajnie

Gość gość
zawsze tłumaczyłam to sobie tym, że mąż ma dużego penisa. Nigdy nie pomyślałam, że problem może tkwić w mojej budowie anatomicznej. Teraz po porodzie nadal odczuwam dyskomfort na początku więc po prostu myślę, że taka jest moja natura i już. Zresztą po rozmowie z siostrą widzę, że akurat u nas jest to chyba uwarunkowane genetycznie. Nawet jak idę do ginekologa to dostaję najmniejszy wziernik, aż się lekarz dziwi, że ja rodziłam dziecko sn.

Gość gość
dużego penisa to ty masz w wyobraźni :) :) :) naoglądałaś się za dużo filmów :) buhhaaaa

Gość gość
wspólczuje męzowi,seks 8 miesiecy od porodu!!!!!!!!!!!!!! jestes chora moim zdaniem! a on na pewno szalał na boku,

Gość gość
ale autorce topiku nie przeszkadza, ze mąż szalał na boku, są kontrowersyjnym związkiem jak to napisała :) :)

Gość gość
dopuszczałam wersje, że może mieć kogoś (jeśli by tego chciał) :) dopóki o tym wiem nie traktuję tego jak zdrady :) uważam, że człowiek nie jest stworzony do monogamii, przynajmniej jeśli chodzi o sferę seksualną

Gość gość
Nietłumacz się,cesarki ci zazdroszczą tego że urodziłaś naturalnie.

Gość gość
widzę,że ciężko niektórym pojąć,że po porodzie sn może być wszystko ok ;)

Gość gość
Cieżko jest pojąc cesarkom ,bo one kroiły się tylko po to żeby mieć wszystko ok.a jak im do glowy dotrze ze nie bylo takiej potrzeby i niepotrzebnie narazily zdrowie dzieci to sie tu w******ja.

Gość gość
a pani od "nietłumacz się " zazdrościmy mózgu :)

Gość gość
Cieżko jest pojąc cesarkom ,bo one kroiły się tylko po to żeby mieć wszystko ok.a jak im do glowy dotarło ze nie bylo takiej potrzeby i niepotrzebnie narażały zdrowie dzieci to sie tu w******ja.

Gość gość
a ja miałam cesarkę na żądanie, rodziłam w Niemczech, tam kobiety traktowane są należycie, mają prawo wyboru . Rodziłam tak bo tak chciałam :) i nikomu niczego nie zazdroszczę :)

Gość gość
zazdrośnice

Gość gość
Prawdziwe kobiety rodza sn!

Gość gość
:)

Gość gość
prawdziwe kobiety nie siedzą na cafe, tylko gotują obiad , piorą itd. , umartwiają się generalnie życiem :(

Gość gość
dziwnie to pojmujesz...

Gość gość
a tu znowu się udziela ta od rozklepiochy hahaha

Gość gość
8 miesięcy???? czemu? ja miesiąc po... nawet jeśli jest różnica, to tak niewielka, że jej nie czujemy. Zresztą nie tylko facet by to odczuł przecież my tak samo byśmy czuły że jest luźniej więc nie wiem skąd takie pytania? ale nie rozumiem po co takdługo czekać, to jakaś perwersja...

Gość gość
Masakra co tu czytam! A czy wy myslicie ze poporodzie to zaraz z kobiety jakas rasola sie robi! Troche szaunku do samych siebie. Ja urodzilam szybko schudlam waze 58 kg przy 170 cm na cipke nie narzekam maz tez ogolnie lubie siebie i swoje cialo i mysle ze jest tu wiecej takich jak ja kobiety dbajcie o iebie i szanujcie sie