Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakrecona69

Pomocy ! nie moge przestac

Polecane posty

Gość Zakrecona69

Mam problem od paru tygodniu nie moge sie powstrzymac od wkladania sobie róznych przedmiotów w pochwe i o***t, rodzina zeczela zauwazac brak lyzek dezydorantów,dlugopisow itp ostatnio przesadzilam wsadzilam sobie w o***t szczoteczke siostry myslalam ze oplukalam pozastaly kal na niejale niestety cos tam zostalo a bylam tylko ja w domu jak ja mam sie wytlumaxczyc i czy mozna sie od tego uzaleznic bo ja naprawde nie potafie przestac

Gość gość
zostań odkurzaczem

Gość gość 157
No z tą szczoteczką to trochę przesadziłaś. Czy też zastawą stołową. Dezodorant owszem nie ma w tym nic dziwnego. Lecz ciebie najzwyczajniej brakuje dobrego seksu. A że nie masz faceta a nie chcesz iść z pierwszym lepszym to zaspajajasz się czym popadnie. Może warto wybrać się do Sex Shopu??!! Tam jest wiele akcesoriów dla kobiet które dają kobiecie większe zaspokojenie.

Gość Zakrecona69
W dodatku wkładam sobie też martwe szczury - mam nadzieję, że w ten sposób ożyją:D

Gość gość 157
Głupie żarty sobie robisz Zakręcona69??!! Albo ktoś się pod ciebie podszywa. Albo jest z tobą coś nie tak jak trzeba.

Gość gość 157
Albo masz to samo schorzenie co ja - niedługo zaczniesz się popalać. Jak ja lubię ogrzewać swoje prącie nad kuchenką.