Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna xxz

Ile byście zapłacili za moliwość rozdziewiczenia zgrabnej 19 latki

Polecane posty

Gość martyna xxz

Pytanie zarówno do facetów jak i kobiet lesbijek.

Gość gość
Nic, bo po: 1. seks z dziewicą to żadna frajda, bo to amatorka. 2. płacenie za seks jest upokarzające dla normalnego faceta, tylko frajerzy muszą za to płacić.

Gość gość
19-letnia dziewica???? Hahahahahahaha

Gość gość
grabne 15tki daja za darmo, wiec nie

Gość Prawiczek_21
dałbym całe moje oszczędności :)

Gość gość
A ja tam z dyszkę bym zapłacił, no góra dwie dyszki. Ale to tylko tak z ciekawości, bo dziewice faktycznie chyba są kiepskie, do tego wypadałoby uważać i się postarać ;)

Gość gość
za co placic, za kłode?

Gość Anelbytorian
Mam 26 lat i w swoim życiu rozdziewiczyłem 2 dziewczyny z miłości i bez głupiego pośpiechu. Według mnie nie ma różnicy między kupnem dziewczyny na noc z błoną, czy bez. Obie to prostytutki. Oddanie się ukochanemu będąc dziewicą jest bezcenne. A wracając do tematu, to jeżeli seks z prostytutką to wydatek 150zł.. to z Tobą może dwukrotność tego.. ale ja bym się nie skusił. Prostytutki są dla tych słabszych i mniej urodziwych bądź zdesperowanych.

Gość gość
O fuj!!!A po co mi sie babrac,ble....

Gość Prawiczek_21
to co ? spotkamy się ?

Gość gość
Popieram gościa 13:54, zwłaszcza punkt 2, już wolałbym przelecieć brzydką, grubą i starą za free niż zapłacić choćby 5zł jakiej lasce. Seks ma być przyjemnością a nie interesem.

Gość gość
A autorka oprócz kasy, to pewnie wymagałaby jeszcze romantycznego, delikatnego, przystojniaczka, najlepiej takiego który będzie robił co ona chce ;) ale te baby głupie teraz, dobrze że za moich czasów były normalne.

Gość gość
ja również uważam że nie ma nic bardziej uwłaczającego męskości niż płacenie za seks, tym bardziej że kobiety seks uwielbiają i chętnych na seks dla przyjemności nie brakuje.

Gość gość
musiałabyś mi ze 2 stówki dopłacić, jakbym już miał płacić, to za jakąś urodziwą ostrą sucz, która potrafi mnie obsłużyć, a nie jakąś przechodzoną dziewicę, co nie ma na siebie amatorów w realu i łapie frajerów po necie "na błonę":D

Gość gość
Błoniastej bym nie tknął, nawet gdyby mi chciała zapłacić :O

Gość BrzydkaOna
Są też meżczyźni których niesamowicie kreci to że mają diffkę w łożku i zapłacą jej za to. Pewnie amatorzy na rozdziewiczenie też się znajdą. Chociaż osobiście uważm to za porypany pomysł, bo myśl ze zaowocuje to na dalsze współżycie, nawet to z miłości. No chyba ze autorka, chce się trudnić tym na stale. Mi kiedyś koleś 2tys , za bzykanie proponował, dobiłam do 10tys, ale 100już nie chciał dac:-/ Sknera:D:D

Gość gość
ja bym z tysiaka dał

Gość teodore
a po co płacić za coś, co inne daja za darmo?:o poza tym sex z dziewicą to ZEROWA przyjemność dla faceta:o

Gość martyna xxz
Ale ja nie proponuję wam tego żebyście mnie rozdziewiczali. Mam już chętną osobę która powiedziała że gotowa jest zapłacić, a ja chciałam się tylko spytać ile tej osobie mogłabym zaproponować żeby mi za to zapłaciła.

Gość gość
dziewice wybierają faceci zakompleksieni i kiepscy w łóżku, bo taka nie wiem jak wygląda dobry seks, więc oni nie muszą się wcale starać, bo nawet jak spuszczą się po 10sek to ona uzna że tak ma być :)

Gość Prawiczek_21
ty k***o prawiczkami to gardzisz szmato pewnie co ?

Gość gość
Seks z dziewica nie jest fajny, kobiety robią sie dobre w łóżku dopiero koło 30 i po doświadczeniach. Nie zaplacilbym nawet 100 zł

Gość gość
bierz ile daje i ciesz się że stałaś się k***ą ;) albo poczekaj na wyższą cenę bo to jakiś desperat z małym fiutkiem ;)

Gość BrzydkaOna
na pierwszy raz im mniejszy fiootek tym lepszy:P Mniej boli:P

Gość gość
no niby racja, dziewica to powinna być ciasna ;) ale te małolaty teraz są łase na kasę, masakra... robić z siebie k***ę za parę groszy

Gość gość
i pewnie studentka, bo w tym środowisku to norma :)

Gość BrzydkaOna
jak się sama nie bawiła , tj nie wkładała czegoś w kaśkę , to będzie ciasna:p Zreszta w necie są filmy z rozdziewiczania:-/

Gość gość
jakbyś naprawdę była zgrabna, to mógłbym cię rozdziewiczyć nawet za darmo, ale musiałbym cię najpierw polubić choć trochę.

Gość gość
Martynka słoneczko, ja od Ciebie nawet grosza nie wezmę... i nawet przed zaproszę Cię do kina i na kolację ;)

Gość gość
cóż, normalny facet uprawia seks z kimś kto ma dla niego znaczenie, nie z bylekim, taki co uprawia z bylekim znajdzie pełno chętnych darmówek w pierwszej lepszej dyskotece, a taki co go żadna nie chce za free obsłużyć musi płacić... czyli albo masakryczny zakompleksiony brzydal albo stary niewyżyty dziad co żony już nie podnieca :P