Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak

Co zrobiłem nie tak ?

Polecane posty

Gość co jest nie tak

Chodzi o dzisiejszą noc , w nocy kochaliśmy się z żoną i po współżyciu wydawało mi się , że było okej , żona była uśmiechnięta radosna , a rano jakby piorun w nią wstąpił , w ogóle się nie odzywała w drodze do pracy , jesteśmy małżeństwem od osiemnastu lat , myślę , że znam ją dosyć dobrze , gdy zapytam o co chodzi to mówi , że powinienem się domyśleć , wiecie o co może jej chodzić ? :P

Gość gość
pewnie poszedłeś spać za szybko heheh

Gość gość
Może za szybko usnąłeś po wszystkim? Powiedz żonie, że domyslanie się nie jest Twoja mocna stroną (zresztą zadnego faceta) i strzelanie fochów na nie wiadomo jaki temat jest dziecinne.

Gość gość
"droga zono, najdrozsza ma... jesli nie powiesz swojemu mezowi o co chodzi, to Twoj maz nie bedzie wiedzial o co chodzi. Milego dnia w pracy Kwiatuszku"

Gość co jest nie tak
Ten na górze to podszyw! Myślę,ze żonie nie chodzi o to wcale nie usnalem szybko, długo rozmawialiśmy, potem ja przutulilem i dopiero potem usnalem.

Gość gość
może ma ur. albo inne święto i zapomniałeś jej życzeń złożyć:D

Gość co jest nie tak
Znowu podszyw! A urodziny ma koncem grudnia, rocznicy też nie ma...

Gość gość
a weź się nie przejmuj, ja też jestem kobietą i nieraz mi do łba coś strzeli, że jestem zła, nawet pokłócić się mam ochotę a tak naprawdę żadnego konkretnego powodu nie mam, po prostu muszki mi do nosa wlecą, samo musi przejść, a jak się mój facet dopytuje a co, o co chodzi itd to tylko bardziej mnie wkurza, ale jak znowu nie pyta to też mnie wkurza że się mną nie interesuje, więc gdzie tu logika? baby tak mają, samo przychodzi, samo odchodzi

Gość co jest nie tak
Aha, dzięki :)

Gość gość
Ja mysle, ze w czasie tej rozmowy cos musiales powiedziec, co jej sie nie spodobalo. W nocy ja to gnebilo i dlatego od rana chodzi przygaszona i zla. O czym rozmawialiscie?

Gość co jest nie tak
hmm... na początku powiedziałem jej, ze bardzo ją kocham i jestem z nią bardzo szczęśliwy ,ona się uśmiechnela potem rozmawialiśmy o naszej córce, ale cały czas była radosna, pocalowalam ja na dobranoc wszystko było okej...

Gość gość
to zwykły foch o ścianę jest, weź ją zapytaj o co chodzi jak ci znowu nie odpowie to powiedz żeby się w takim razie odezwała jak jej już przejdzie bo nie masz zamiaru zawracać sobie głowy jej fochami, masz ważniejsze rzeczy na głowie i ją ignoruj- no niestety na mnie to działa:D

Gość co jest nie tak
A moze moja żona jest w ciąży? Ostatnio czesto ma takie humory...

Gość co jest nie tak
Słucham?

Gość gość
wiesz co po tym jak piszesz to widac że jesteś hmmm raczej uległym swojej kobiecie mężczyzną, nie daj się, samo jej przejdzie, albo weź się zachowuj jak ona to wtedy ona będzie za tobą chodzić i dopytywac się o co chodzi