Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywacz ?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w hostelu, poznalam tutaj faceta. Jest jakaś chemia, z racji tego ze się prawie codziennie widzimy bo spedzamy prawie cale dnie ze sobą. Szukamy pracy. Nie jestem pewna o co mu teraz chodzi. W skrócie przy poznaniu się był zainteresowany i zachowywał się tak jak facet w stosunku do dziewczyny na poczatku, czyli był mił, pisał pytał się jak tam dbał. Potem mi wyznał, że chodzi mu tylko o moje ciało. Więc go na poczatku olalam. A po jakims czasie zaczełam się interesować. Bo skoro razem mieszkamy w jednym miejscu to co mi tam. On nie zmienił swojego stosunku latał ze mną był w kłopotliwej sytuacji pomogłam mu. On gadał jakieś głupoty na początku, że mam uważać bo się zakocham itp itd, i ostatnio ciągle jakoś tak tą piłeczkę odbija, że ja bym chciałą, żeby on się pewnie we mnie zakochał. Teraz te zaloty to tak jak z przedszkola są. Ja normalnie go traktowałam, przychodziłam ale on się już przytulać nie chcę a jak go dotknę też jest oburzony. I tak się zastnawiam dlaczego skoro wcześniej to robiliśmy. Do seksu nie doszło, on po jakimś czasie słysząć moje, że ja tak nie potrafie i potrzebuje czasu powiedział, że woli mnie jako przyjaciółkę niżmnie zranić. Często ze sobą przebywamy i gadamy, raz nawet całą noc przegadaliśmy o życiu. I też trudno odróżnć co prawda a co nie. Ale powiedział mi, że nie ma nikogo z kim mółgby tak pogadać i coś tam sugerował ze by mnie zabrał do siebie do domu. Ja mu też powiedziałam co w nim lubię. I on wie, że go lubię. Czasem się z nim droczę mówiąc, że go nie lubię, a on wiem ze mnei lubisz. Ale myślę, że stara się moje zachcianki spełniać, czasem jak jest mi nudno to go np proszę, żebyśmy zagrali w scrabble to on chce ze mną zagrać :-)) Albo 2 dni temu jak mi było smutno to się pytał dlaczego. I jakby próbował rozmwiać o różnych innych rzeczach. Jak powiem coś złego co mi sie nie podoba to on to długo analizuje i się z tego potem tłumaczy. Jak go troche poolewam to robi mi stteczki z papieru i daje heheh. Byly momenty ze sie masowalismy i dotykalismy po rekach publicznie i jego znajomy sie smial ze zakochani jestesmy a on na to ze zazdrosny. Raz tez byla taka sytuacja, ze inni mezczyni ze mna rozmawiali to on robil wszystko zebym zwrocila na niego uwage. Poszlismy tez wszyscy razem ekipa na impreze,chcial tanczyc ze mna i z nikim innym. Potem troche wysiadl wiec tanczylam z innymi. WKurzyl sie ogolnie na moje zachowanie, ze ja niby pijana czy cos... Ostatnio tez jak do niego podeszlam bo sie bawil w boksowanie i mnei troche pouczyl to mnie opierniczyl za to ze ja uwagi wiecznie potrzebuje i ze jak on sie na mnie nie patrzy to ja robie cos glupiego zeby tylko jego uwage przykuc. Wkurzylam sie bo nie wiem o o mu chodzi. Jakie spomysly ?

Gość gość
Wczoraj go olałam.... Latał za mną jak szczeniaczek. Szczególnie, że inny mężczyzna podizelił się ze mną posiłkiem. Przyszłąm z rozmowy kwalifikacyjnej ładnie ubrana, usiadłam w pokoju gosćinnym ze wszystkimi a on mnie próbował zmowytwować różnymi sposobami, żebym się poszła przebrać.MMowiac, że dlaczego się nie przebiore, że jestem leniwa, a w końcu że chodź zagramy w scrabble i tak mnie zmotywował, żebym się poszła przebrać. Nie wiem czemu mnie do tego tak zmuszał..... Czyżbym brzydko wyglądałą ? A może za ładnie ?Zazdrosny ? I pomimo, że on znalazł pracę to siedział ze mną do 2 w nocy grając próbując ze mną spędzić jak najwięcej czasu :-))) Mówiąc czy rano na śniadanie przyjdę nasze hostelowe, żeby się mógł mi pokazać w ładnym ubranku. Zastnawiam się o co tu chodzi, czy on mnie rzeczywiście lubi, czy po prostu zaspokaja jakieś swoje potrzeby i swoje ego.

Gość gość
Jakies rady ?

Gość oto moja rada
W*********j 🖐️

Gość gość
No to jest dopiero rada... :D Wczoraj wrócił z 1 dnia pracy.... Pogratulowałam mu. Przytulił się,Porozmawialiśmy chwilkę w pokoju gościnnym, Potem szedł do kuchni i mówi, chodź ze mną pogadamy w kuchni. To poszłam, ale jego przyjaciel się koło niego kręcił i przeszkadzał więc za bardzo nie pogadaliśmy. W dodatku powiedział coś co mnie trochę otrzeźwiło. A propor rozmowy o pracę " Ja zawsze dzybko dostaję pracę, zapytał mojej mamy, albo mojej dziewczyny, tzn eks-dziewczyny" I tak sobie myślę, że jeszcze mu z głowy nie wyszła skoro tak mówi. Potem znowu siedzieliśmy ale jakoś tak nie wiedziałam już o czym z nim rozmawiać sama z siebie, ale wcześniej zauważyłam, że w końcu zaczął mi zadawać jakies pytania dotyczące mnie. Potem znowu jakieś kombinacje czynił typu że mnie niby przytula niby nie... Wymyślił, żebym mu pożyczyła ładowarkę na noc, a ja że niech zostawi telefon i se trochę podładuje, to mu zaniosę jak będe szła spać, a on że nie, że może rano o 8 jak wstanie to pożyczy ode mnie... Myślę, sobie kurde co ty myślisz, że ja bedę o 8 wstawała specjalnie żeby ci ładowarkę dać. I mówi, że idzie spać. Poszłam więc obok do sali komputerowej, za 20 minut patrzę a on idzie na papierosa, obok mnie przechodzi i się go pytam czy nie miał już spać, a on że wziął prysznic żeby ładnie pachnieć, hahaha. Myślę sobie chodzi tu i kombinuje jak więcej czasu ze mna spędzić, i się tak miotał parę minut i sobie poszedł. Hmmmm... Ciekawy z niego typ.

Gość gość
Pierwsze co to ułóż swoje życie tak, że nie musisz mieszkać w hotelu.

Gość gość
w HOSTELU, to różnica. :-) Podoba mi się tu.... Dużo ludzi można poznać. Nie wiem co w tym za problem. Wolę mieszkać w hostelu i mieć kontakt z ludzmi na miejscu niż sama w pokoju całe dnie... tymbardziej jak jestem bezrobotna nadal. Oszczędzam na niewychodzeniu.

Gość gość
kij nas to obchodzi

Gość gość
No raczej forum jest dla ludzi ktorych to obchodzi.... Dlatego prosze o pomoc zainteresowanych :-) Jak Cię nie obchodzi to po co komentujesz.

Gość gość
Z*****ie zero prywatności. Pojechałaś gdzieś nie mając pracy?

Gość gość
Taaa.... Szukam pracy stąd :-)

Gość gość
No prywatnosc prywatnością, czuję się troche bardziej jak na koloniach :-))) I nie jest mi smutno.... A to najważniejsze większość tu tak szuka więc to w dodatku motywuje i wspieramy się wszyscy. Zawiązują sie przyjaźnie itp itd... Pierwszy raz tak mieszkam i jest wesoło. Pewnie jak dostanę ta pracę to mi się zachce więcej prywatnosci ale teraz skoro muszę szukać i tak nie mam co robić oprócz zwiedzania, to czemu się nie socjalizować w między czasie :-)) A jak to mówią z przyjaźni do miłości i że ludzie jak dużo czasu ze sobą spedzają to w końcu się zazynają lubić bardziej. Jedynym niebezpieczeńśtwem jest to że może nie widzę że on nie jest aż taki super bo mam ograniczone poe widzenia - tylko ludzie w hostelu.

Gość gość
świetnie.... wyprowadził się.... Może to i dobrze dla mnie... Zatęskni może.