Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

minimum chemii w domu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakich podstawowych preparatow uzywacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
proszek do prania, plyn do mycia naczyn, p艂yn do wc, myd艂o, szampon, perfumy, dezodorant :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze mnie zastanawia skad dzis tyle alergii za komuny byl plyn do naczyn zakladajac ze udalo ci sie go upolowac w kiosku ktorym mylo sie niemal wszystko i jakos o alergiach nie slyszano za wiele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To znaczy chodzi mi tylko o srodki czystosci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ocet i soda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1p艂yn do naczy艅, 2p艂yn do prania, 3偶el do wc 4p艂yn do szyb 5p艂yn do kabin prysznicowych 6p艂yn do pod艂贸g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 偶e u偶ywam ma艂o chemii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecietnie ludzie tego kupuja za 300 z艂 na mc... masakra. Ja wydaje chyba z g贸ra 30 z艂. W kuchni mam p艂yn do mycia naczy艅, kt贸ry jest do wszystkiego, nawet i pod艂ogi. w WC jakis chlorowy preparat do kibla, myd艂o, szampon... i jeszcze proszek, kt贸ry zdarza艂o mi sie zastepowac p艂ynem do naczyn jak sie sko艅czyl a pilnie potrzebowa艂am cos wyprac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja u偶ywam du偶o octu. Zast膮pi艂am nim p艂yn do p艂ukania, jest to te偶 oczywi艣cie naczelny odkamieniacz i w kuchni i w 艂azience. P艂ynu do mycia szyb nie u偶ywam od 15 lat, myj臋 wszystkie g艂adkie powierzchnie sam膮 wod膮 i magiczn膮 艣ciereczk膮 z Biedronki lub wod膮 z octem w przypadku kafelk贸w zat艂uszczonych lub zakamienionych w 艂azience. Silniejsze zabrudzenia papka z sody i octu. P艂yny do mycia wc te偶 posz艂y w odstawk臋(ich opary podra偶nia艂y mi sk贸r臋) i wystarcza ocet i odrobina proszku do prania. W sumie nie potrafie oby膰 si臋 bez tych dw贸ch rzeczy chemicznych w domu: proszku do prania i p艂ynu do mycia naczy艅. Pod艂ogi drewniane myj臋 wod膮 z octem i olejkiem jakiego mi akurat nie szkoda, cz臋sto jest to rzepakowy i kilka kropli eterycznego. To tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc na 5
plyn eko do naczyn soda i ocet do ubikacji i mycia szyb szare mydlo w plynie do mycia podlog proszek eko do prania bez zadnych plynow do plukania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wi臋kszo艣膰 chemi kupuj臋 tu http://www.higienaserwis.pl/ i jestem zadowolona. Produkty s膮 wysokiej jako艣ci. Dla mnie konieczno艣膰 to p艂yn do mycia pod艂贸g, p艂yn do mycia naczy艅, chemia do sprz膮tania 艂azienki.

Udost臋pnij ten post