Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem kochac bezinteresownie jak sie tego nauczyc?

Polecane posty

Gość gość

od rodzicow dostawalam wiele, bez proszenia, materialnie mialam wszystko, dlatego facet, ktory na randce by nie placil za mnie w moim odczuciu bylby skapcem, chamem...i tak oto mialam dwoch chlopakow,ale kochalam ich za cos," temu drugiemu chcialam oddawac pieniadze,czasem cos postawic,ale on nie przyjmowal, gdy mnie rzucil nie czulam nic,wiec czy to byla milosc? chcialabym pokochac bezinteresownie,ale czy to mozliwe?

Gość gość
up

Gość gość
nie patrz przez pryzmat $. jak sie naprawde zakochasz moze ci przejdzie.

Gość gość
to nie jest tak,ze $ przyslania mi wszystko, ale jak facet bedzie na mnie skapil to uznam,ze mu na mnie nie zalezy...

Gość gość
no to pozostaje ci jedynie w koncu zrozumiec ze $ to nie wszytko. a jak poznasz 'biednego' chlopaka i zakochasz sie z wzajemnoscia to jak mialby ci on ta milosc udowodnic skoro nie ma $? chyba zostalas w dziecinstwie skrzywdzona nadmiarem $ albo rodzice nie wpoili ci ze sa wazniejsze rzeczy i teraz masz problem. problem nie problem. dla mnie zaden.

Gość polska krew ruskie serce
"to nie jest tak,ze $ przyslania mi wszystko, ale jak facet bedzie na mnie skapil to uznam,ze mu na mnie nie zalezy..." to znaczy chcesz, żeby cię kupił jak dziwkę?..

Gość gość
Nic jej nie przejdzie, to pustak niezdolny do uczuć wyższych, kieruje się instynktami, marchewka i bat :D

Gość gość
bylam z biednym chlopakiem, ktory mi wszystko stawial, wiedzialam,ze nie ma wiecej kasy, wiec nie zaprasza innej dziewczyny na randki i spotyka sie tylko ze mna, nie chcialabym bogatego faceta

Gość gość
pustak? bo lubie dostawac kwiaty, bombonierki, listy i ciekawe randki? :) to gratuluje, znasz sie na ludziach jak slon na lataniu :) pewnie sama utrzymujesz faceta i boli cie,ze inne kobiety sa rozpieszczane przez facetow :)