Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treeus

ciąża i okres

Polecane posty

Gość treeus

kochane, potrzebuje waszego zdania na dosc juz spopularyzowany temat, chociaz kazda sytuacja jest pozornie inna, otóż współżyłam z chłopakiem 21 stycznia z globulka ptentex oval, partner nie doszedl o czym warto wspomniec. 29 dostałam okres (?), był normalny, taki jak zwykle, obfity i te sprawy... ale co dziwne od tamtego czasu juz więcej nie dostalam i tak się zastanawiam czy mogłam wpaść.... możliwe jest krwawienie podczas ciąży, to wiem.. ale czy jest ona wielce prawdopodobna skoro partner nie doszedl i nanwet mialam globulke, no i jakies tam krwawienie mialam, normalne. co o tym myslicie? a dodam ze okresy mam mega nieregularne, np 26 37 30 48.... i w lutym bylam przeziebiona/grypa

Gość treeus
29 stycznia dostalam okres*

Gość gość
W takiej sytuacji trzeba zrobić test albo beta hcg z krwi. Nikt na forum nie da c***ewności co do tego jak jest w twoim przypadku.

Gość treeus
wieem, nikt mi tej pewności nie da, ale chciałabym się dowiedziec jakie jest zdanie osob trzecich, przeciez od tego forum jest, a może jednak ktos miał właśnie sytuacje podobną