Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta~

Kiedy wyrósł wam pierwszy ząb mądrości?

Polecane posty

Gość Marta~

Ile mieliście wtedy lat?? Pytam z czystej ciekawości ;)

Gość Marta~
odświeżam

Gość gość
w wieku 30lat a w wieku niespełna 40 dowiedziałam się że mam też zalążek 9tki jako chyba jedna na tysiąc !!!!

Gość gość
dokładnie nie pamiętam, jakoś miałam 15-16 lat kiedy zaczął pierwszy wyrastać. Teraz mam 21 i już wszystkie.

Gość gość
mi zaczął rosnąć pierwszy kiedy miałam chyba 15 czy 16 lat, teraz jestem już grubo po trzydziestce i nadal dwa dolne co jakiś czas jeszcze powoli wychodzą ale ja mam bardzo wąską szczękę i ósemki przesuwają mi wszystkie zęby, żeby się zmieścić tak to jest, jak się jest cykorem i człowiek się boi usunąć dolne chirurgicznie :(

Gość gość
ta, ja usunęłam dolne po to by zaczęły wyrastać górne

Gość gość
usuniecie górnych to jest pryszcz, nie da się porównać z usuwaniem dolnych usuwanie górnych to jak zwykłe wyrwanie zęba więc jak się męczysz, to idź wyrwać i po kłopocie dobrze, że dolne masz już za sobą wyrywanie dolnych bywa bardzo skomplikowane, często taki zabieg wychodzi nieprawidłowo, opuchlizna i ból po nim bywają bardzo duże, czasami nie można ust nawet otworzyć przez kilka dni

Gość gość
pierwszy zaczal wychodzić w wieku 22 dzis mam 36 lat i jeszcze nie wybil sie do konca ten ostatni kilka lat temu wyszedl i tylko do polowy