Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lafffi

Czy ja jestem normalny?

Polecane posty

Gość lafffi

Nazywam się Rafał i mieszkam niedaleko Katowic. Właściwie, to nie wiem skąd się to u mnie wzięło. Przecież jestem normalnym facetem po trzydziestce. Jestem dobrze zbudowany, lubię sport - siłownia, narty, rower. A jednak już od początku mojej, powiedzmy "kariery" sexualnej przewijał się motyw o***tu i kupy. Nie wiem skąd się to wzięło. Jak w wieku kilkunastu lat zaczęły podobać mi się kobiety i onanizowałem się, to strasznie podniecało mnie kiedy wkładałem sobie palec w tyłek. Wiem, punkt G i tak dalej. Ale to zaczynało mnie coraz bardziej interesować i podniecać. Wkładałem palec coraz głębiej, na początku obawiałem się, że wyjdzie brudny, ale z czasem zaczęła podniecać mnie myśl, że jednak ubabram go w kupie. Potem zacząłem wkładać sobie różne przedmioty w o***t, coraz głębiej i nie przejmowałem się, że są po wyjęciu są brązowe. Gdy w wieku dwudziestu lat miałem pierwszą dziewczynę, bardzo chciałem wylizać jej o***t i uprawiać sex analny, ale wstydziłem się jej o tym powiedzieć. Zerwałem z nią po kilku latach znajomości. Dalej uwielbiam wkładać sobie w tyłek sztucznego penisa o dość dużych rozmiarach a potem wylizywać go całego ubabranego w kupie.

Gość lafffi
Marzę o tym aby kobieta zrobiła mi kupę do buzi i pozwoliła lizać swój brudny o***t. Niestety nie jest łatwo znależć taką. Pozostaje mi zabawiać się z sobą. Ostatnio cały wysmarowałem się kupą, nie wiem czemu ale to niesamowicie mnie podnieca. Nie wiecie ile bym dał, żeby zrobić to z kobietą..... Jeżeli czyta ten tekst kobieta która też tak lubi, niech się ze mną skontaktuje :)

Gość Zdzisława na rencie
Witam, mam na imię Zdzisława, jestem ze świętochłowic, od 30 lat na rencie, wcześniej pracowałam jako sprzątaczka w zakładzie mięsnym

Gość lafffi
Yyy a ile masz lat?