Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziadek nie widzi świata poza wnukiem

Polecane posty

Gość gość

Mojemu partnerowi msc temu urodził się wnuk. W ciągu msc wydał na wnuka już 5 tys. co msc chce przekazywać na fundusz na przyszłość 2 tys. W sypialni mamy jego 2 zdjęcia, w dużym pokoju jedno, w pracy na biurku ma jego zdjęcie. Powiedzcie mi czy to normalne, ze dziadka tak jest za swoim wnukiem, czy on kocha to dziecko bardziej niż mnie ?

Gość gość
pewnie, ze kocha wnuka bardziej od ciebie, w koncu wnuk to jego krew, a ty jakas przybleda 🖐️

Gość gość
Nie jego krew. Dziecko nie jest jego tylko syna i jego żony

Gość gość
a syn niby nie jego?

Gość gość
Jego, ale skąd wiadomo, że dziecko jest jego syna?

Gość gość
a skad wiadomo, ze ty jestes swojego ojca? nie dziwie sie temu dziadkowi, ze woli dziecko niz zawistna ropuche 🖐️

Gość Gosciwita
To normalny objaw dziadka

Gość D25D
zakładam ze to pierwszy wnuk. a dziadka jak stac to niech kupuje... z czasem moze troche ochlonie.

Gość gość
Tak pierwszy wnuk. Teściowa i mama syna partnera czuwały przy śpiącym dziecku na imprezie z okazji chrztu. A jego teściu cały czas trzaskał mu foty. Może ja tego nie zrozumiem, bo mam 32 lata. Ale to tylko dziecko.

Gość gość
zaplątałaś sie niestety do tej rodziny,oni ciebie nie będa nigdy traktować poważnie z takim dziadkiem urzędujesz? nie miałałaś ojca widocznie,ale partner nie zastąpi ci go

Gość gość
On nie jest stary jest po 50. Ale nigdy nie powiedziałbym że on ma tyle lat wygląda na 40 góra, przystojny.

Gość gość
tak z ciekawosci ten dziadek chce miec z toba dzieci w przyszlosci?

Gość gość
Mój partner nie chce już dzieci. Ma syna, wnuka.

Gość gość
haha przeczytałam temat "dziadek widzi koniec świata"

Gość gość
jesli jestes zazdrosna to strzelcie sobie wspolnego dzieciaka i facet skupi sie na swoim dziecku a wnuk pojdzie troche w odstawke. a dziadek? zachowuje sie w zasadzie normalnie, no moze troszke przesadza. troszke tak jakby staral sie o dziecko 15 lat a kiedy juz mu sie udalo to nie moze normalnie myslec.

Gość gość
Nie wiem czy czekał na to dziecko. Jego syn jest w moim wieku ma 32 lata jest żonaty od 3 lat o jakoś do pieluch im sie nie spieszyło dopiero teraz mają dziecko. Nigdy nie mówił o wnukach puki nie pojawił sie pierwszy wnuk.

Gość gość
moj mąż tez oszalał na punkcie wnuczki,dla wszystkich to takie normalne,nikt nikomu nie ma tego za złe,nikogo nie trafia szlag zdjęcia jej są i w domu i pracy- wszędzie, w jego portfelu także

Gość gość
boszsze znowu ta frajerka od wnuka i swego kochasia. To juz 4 temat tej wariatki.

Gość gość
Ja już trochę nie wytrzymuje. Ciągle słyszę o tym dziecku

Gość gość
To sie z nim rozstań. albo lepiej, powiedz mu prawde ze nie mozesz sluchac juz o dziecku to sam cię zostawi.

Gość gość
Ale go kocham

Gość gość
Czytam ten temat juz 10 raz na chyba kazdej z mozliwych kategorii... Ochlon kobieto i przestan zakladac te same tematy po milion razy!

Gość gość
W ciągu msc wydał na wnuka już 5 tys. co msc chce przekazywać na fundusz na przyszłość 2 tys. W sypialni mamy jego 2 zdjęcia, w dużym pokoju jedno, w pracy na biurku ma jego zdjęcie. Powiedzcie mi czy to normalne, ze dziadka tak jest za swoim wnukiem, czy on kocha to dziecko bardziej niż mnie ? ; czy jestes zazdrosna o jego pieniądze czy uczucie???? jak będziesz babcią,to zrozumiesz dziadka

Gość Dzidkiiiii
a tak z innej beczki, ty masz 32 on po 50-ce z przeszloscia, nie chce juz miec wiecej dziec***ewnie slubu tez a ty czego oczekujesz od zycia?chcesz dzieci, meza? czy chcesz najlepsze lata poswiecic jemu a potem bedziesz sie nim na strosc opiekowac i nic z tego nie bedziesz miala, zostaniesz sama, majatek przepisze na syna i wnuka a co z toba?

Gość gość
Jego syn dostanie firmę. Pracują we dwóch. Mieszkanie będzie moje, bo on kupił je jak byliśmy razem . Będziemy brać ślub i to za niedługo.

Gość Dzidkiiiii
jestes pewna,ze dostniesz to mieszkanie?kupil jak bylisci razem ale nie po slubie, chyba,ze masz na to jakies papiery. Po prostu pomysl o sobie.

Gość gość
Nie mam papieru.

Gość gość
Nie byloby to dziwne dla Ciebie jakby to byl tez Twoj wnuk. Sama bys oszalala na jego punkcie. Ale ze nie jest Twoj to Cie drazni. Moj ojczym jest Twoim przeciwienstwem. Jest najlepszym dziadkiem na swiecie pomimo ze moj syn nawet nie jest jego krew :D kocha go, rozpieszcza i wszystko by dla niego zrobil. Ty sie lepiej naucz wykrzesac pozytywne uczucia wzgledem jego wnuka bo bedzie on wazna osoba w zyciu Twojego partnera. A dziadkowie czesto wariuja na pumkcie wnukow. Po czasie moga sie uspokoic ale na poczatku to zupelne zapatrzenie we wnuczka lub wnuczke. Zwlaszcza jak to ich pierwszy. Moja mama, moj ojczym i moja tesciowa oszaleli jak urodzil sie moj syn. Zjedli by go najchetniej na poczatku. Z czasem sie przyzwyczaili ze jest i troche sie uspokoili. Moja tesciowa przy drugim wnuczku ( syn meza brata) byla podekscytowana ale juz nie latala nad nim tak jak na poczatku nad moim :D

Gość gość
Tylko ja tego dziecka nawet na ręce nie mogę wsiąść. Syn mojego partnera najchętniej pozbył sie mnie. Chodziliśmy razem do liceum, kręciliśmy razem, ale mieliśmy inne plany na życie. On wyjechał do dużego miasta, a ja zostałam w rodzinnym.mieście. On skończył, studia i dopiero 3 lata temu założył rodzinę.

Gość gość
Prawidłowo