Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze ludzi, którzy wolą zwierzęta od dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość
A ja wole zwierzęta właśnie przez tą tak ludzka nienawiść .

Gość gość
Wał sie idiotko! Mało na dzieci dostaniesz? ?? Ciekawe czy wogole pracujesz...

Gość gość
Bo człowiek człowiekowi wilkiem dzisiaj. Dzisiaj powie ,że Cię kocha a jutro nagle stwierdzi,że ma Cię gdzieś,albo jest niewdzięczny.

Gość gość
Prawda taka , że zwierzęta są "lustrzanym odbiciem" właściciela. Jak okażesz im serce i dobroć to to samo Ci oddadzą, a z ludźmi różnie bywa. Niestety i dzieci potrafią być wredne i złośliwe zwłaszcza jak są snobistycznymi egoistami. Zawsze myślałam, że dzieci są kochane, niewinne, słodkie i wystarczy by im pokazać, że są ważne i wiele się dla nich zrobi...no niestety czasami zdarza się taki "rodzynek" co to tylko wykorzysta. Żyje na tym świecie trochę i niestety uważam , że zwierzęta są lepsze niż ludzie. Przykre, ale prawdziwe.

Gość Karolina e Animalium
Są niestety tacy ludzie, którzy wolą zwierzęta od innych ludzi. Ale może takie osoby też trzeba zrozumieć? Może to wynika z tego, że inne osoby bardzo je skrzywdziły? Może tylko zwierzę się nie odwróciło od nich? www.e-animalium.pl

Gość gość
sa czasem wredni ludzie. na ogol byli wrednymi dziecmi. Nie da sie lubic wszytkich ludzi i dzieci. Inna rzecz, ze nie nalezy krzywdzic bezbronnych istot, jakimi sa dzieci. Ale zwierzeta zawsze sa bezbronne, bo nie maja szans z czlowiekiem. Dlatego lubię wszytkie zwierzeta i niektore dzieci.

Gość gość
10000 razy wole zwierzęta niż ludzi/dzieci. Nie mam dzieci i nie będę ich miała bo nie lubię, nie przepadam, nie chcę! Brzydzą mnie wręcz. A Tobie głupia babo nic do tego na co wysyłam swoją kasę! Zawsze to będzie zwierzę!

Gość gość
mnie rozwala jedno pies pogryzie dziecko zamiast uspic psa to oni robia mu testy i później oddają do adopcji Takiego psa powinno sie uspic bez zadnego ale .

Gość gość
a ja nienawidzę tych którzy nienawidzą ;) i tak się właśnie rodzi agresja;)

Gość gość
"Niedobrze jest zabrać chleb dzieciom a rzucić psom" Ewangelia wg św Mateusza rozdział 15

Gość gość
Ja tak robię,bachorow nie trawię a za zwierzęta oddam życie.Ty to dla mnie śmieć !

Gość gość
P*****l sie autorko,te zwierzeta sa wiecej warte od ciebie.

Gość gość
21:48 te ewangelie sobie wsadzcie nic tam prawdy nie ma

Gość gość
Nie powiedziałbym że ewangelia to nieprawda . Piszecie tak i usprawiedliwiacie się . Ja nie mam nic do zwierząt trzeba je szanowć dawać im jeść bo to także jest stworzenie Boże. Ale nie schodźmy na psy nie róbmy się tacy jak zwierzęta bo my jesteśmy stworzeniami stworzonymi do tego by światem rządzić i z jego korzystać.Ale jeśli mamy do wyboru dać pieniądze na psy czy głodujące dzieci to widząc pieska który pląta się po ulicy serce się lamie bardziej niż gdy widzimy chore dziecko lub głodujące w Afryce które jest całkowicie zepchnięte z marginesu nie zapisane w żadnym urzędzie porywane na rożne eksperymenty. Albo jeśli widzimy dziecko ktore zostaje zamordowane przez aborcje nie rusza nas to chodzimy po ulicach i krzyczymy to nasza sprawa nikt nie bedzie nami rzadził a jeśliby malego szczeniaczka rozszarpali w brzuchu suczki do cały świat chuczalby jaka to tragedia. Ludzie zastanowcie sie nad sobą kochajmy dzieci i psy i nie wyzywajmy dzieci od barchorow ponieważ one sa nieświadome czego robią nie bodzmy w sobie złości o jakieś glupie 1% podatku ktore licho wie gdzie tak naprawde idzie .Lepiej wstańmy zroby cos naprawde jeśli kochasz psy wyjdz na ulice jeśli go znajdziesz przygarnij go nakarmij jeśli widzisz biedne dziecko to daj mu bułke pociesz je a nie klóć sie czy dam psu czy czlowiekowi. POMAGAJMY WSZYSTKIM bądzmy dobrymi ludzmi!!!

Gość lodowy
dla mnie dzieci są najważniejsze, ale od wielu dorosłych wolę zwierzęta.

Gość gość
No psa uspac, a jak bachory się znęcają nad zwierzętami to mogą? Zwierzęta są bezbronne, nie zabijają dla przyjemności ani nie robią krzywdy innym. A ludzie to największy szkodnik tego świata, i nie dam nigdy pieniędzy na ludzi, mają umysł aby o siebie zadbać ;) podobno

Gość gość
Ale debilizmy zwierzęta jak najbradziej zabijają dla przyjemnosci, zabijąja tez własne albo cudze potomstwo, zwierzęta także zdradzają, są wredne i złośliwe. Ogólnie są tak samo okrutne jak ludzie tylko mniej inteligentne byc byc perfudnym z swoim okrucieństwie.

Gość gość
Hitler tez kochal.swoje psy ...

Gość gość
Swoją matkę i zone tez kochał... :D weź nie pierdziel głupot :P

Gość gość
Tez wole zwierzęta :) przecież spójrzcie na siebie i wasze dzieci jacy jestescie wredni. Miałabym woleć was?

Gość Anvila
Szanowne Panie i Panowie, jako ludzie spójrzmy na problem tak zwierzak nas o pomoc nie poprosi bo nie umie mówić w naszym języku a mało kto z nas zada sobie trud by choć minimalnie zapoznać się np. z 'mową psa" natomiast o potrzeby nas ludzi , dzieci itp. walczą inni ludzie wszelkie fundacje, telewizja , prezeski o potrzeby człowieka walczą wszelkie media o potrzeby zwierząt tylko te osoby, które zwierzęta kochają i wiedzą, ze dzięki zwierzętom i my ludzie istniejemy. Dlatego 1% dla istot, które same nie mogą poprosić o pomoc. Proszą o to swoim wzorkiem spójrzcie w ich oczy a zobaczycie ich cierpienie.

Gość gość
ja mam wyyebane na bachory, a na zwierzaki wplacam duzo bo i sporo zarabiam a na takie tepe krowska- maciory jak autorka tematu leje cieplym moczem :D

Gość gość
Mnie szkoda istot bezradnych - najwiecej takich wsrod zwierząt, bo czlowiek czesciej moze liczyc na pomoc. Ale sa tez bezradne dzieci , takze osoby starsze. Im jestem gotowa pomagać

Gość Anonimka

A ja wole zwierzęta od ludzi a tym bardziej od dzieci i wole pomagać zwierzętom a ludzkosc schodzi na psy bo istnieją takie osoby bez empatii jak ty głupia kobieto

Gość Kupa

Mam dziecko i psa, pomagam zwierzętom. Moje dziecko jest dla mnie super, ale ogólnie gnomy to koszmar i zło. 

Gość Gość

Powiem tak, wolę swojego psa niż cudze dziecko.

Gość Gosc

Ostatnio widzialam dziecko pogryzione od psa, masakra. Dziecko będzie mieć blizny do końca życia przez jakiegoś ...ę-psiarza! Nienawidzę psów i psiarzy, bo mnie jeden zagryzł w nogę jak miałam 6 lat. Do dziś pamietam ten ból! 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ostatnio widzialam dziecko pogryzione od psa, masakra. Dziecko będzie mieć blizny do końca życia przez jakiegoś ...ę-psiarza! Nienawidzę psów i psiarzy, bo mnie jeden zagryzł w nogę jak miałam 6 lat. Do dziś pamietam ten ból! 

To po co było łazić gdzie nie trzeba?! Pogryzieni przez psy w 99% sami są sobie winni. 

Gość gość
Dnia 19.03.2014 o 16:41, Gość gość napisał:

I wysyłają 1% podatku na jakieś schroniska czy bezdomne koty zamiast na chore dzieci, co z nich za ludzie? Człowieczeństwo się kończy, świat schodzi na psy... 😮

Racja.

Mamy kochać ludzi przede wszystkim.

Gość są badania

ogromna liczba samotnych kobiet mających duże psy kopuluje z nimi