Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciwita

kg po ciazy

Polecane posty

Gość Gosciwita

WITAM, Wazylam 50 kg, w ciazy przytylam dobre 20 kg. Prawdopodobnie moja w tym zasluga. Mialam duzy apetyt w ciazy i nie stronilam od czekolady. Ale najwazniejsze iz synek urodzil sie zdrowy, duzy, silny. Po powrocie ze szpitala stracilam moze z 6 kg, waga pokazala 66 kg ku mojemu przerazeniu. Minely niecale 6 tyg i waga spadla w tym czasie o kolejne 7, a wiec teraz licze sobie 59. To dla mnie nadal sporo tymbardziej, ze wiele moich ubran na mnie po prostu nie pasuje. Mam szersze biodra i brzuszek 'ciazowy'. Martwie sie bo waga jakby stanela w miejscu. Aktualnie odrzywiam sie bardzo zdrowo gdyz jestem mama karmiaca, do tego pije duzo wody. Czy bez cwiczen jest szansa na powrot do wagi? Dlaczego waga sie zatrzymala? Jak to bylo u Was dziewczyny? Ile Wam zajal powrot do figury sprzed ciazy?

Gość gość
U mnie po 2 ciazy tez waga sie zatrzymala mniej wiecej w tym okresie, teraz mala na 2,5 miesiaca i mam 0,5 kg wiecej niz przed ciaza. Przytylam ok 15 kg. Brzuch wiadomo, nie jest wielki, ale bez cwiczen idealny nie bedzie ;)

Gość gość
Ja ważyłam przed ciążą 52 przytyłam w ciazy do 62 a 3 miesiące po porodzie ważyłam 47 i nadal tyle waże karmie od początku piersią i nie ćwicze. Bardzo chce przytyc te 5 kg i niewiem jak. Więc widzisz nie ma reguły.