Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczera jak facet

Dlaczego fast foody są niezdrowe skoro są pyszne

Polecane posty

Gość szczera jak facet

Robione niby w starym tłuszczu czy coś ale jakoś tego nie czuć, jedzenie z McDonald jest pyszne.

Gość gość
akurat Mc Plastik jest sztuczny i pelen chemi choc nie powiem w miare smaczne :) ale taki np . kebab gdzie miesko ocieka z tluszczu a w srodku dostajemy pyszne warzywa i do tego sos na bazie jogurtu jest moim zdaniem zdrowy , jedynie biale pieczywo do niego uzywane juz mniej :) ale kto nie je chleba na co dzien ? malo kto wyrabiane wlasne hamburgery w domu mozna rowniez zrobic w miare zdrowe z duza iloscia warzyw

Gość gość
A od kiedy pyszne to wyznacznik zdrowia? Papierochy nie są pyszne a niektórzy pala jak...no. Jednak fast food nie jest aż tak niezdrowy bo nie dają etykietki fast food zabija. A na papierosach owszem. Swoją droga ciekawe czy jakby palaczom dać rtęć z podpisem to zabija czy by wypalili gdyby było w formie papierosa. bezmózgi jedne.

Gość gość
a co cie obchodzi ktos kto pali ? uwazasz sie za mozg ? a dla mnie jestes gorsza od palaczy :) popatrz lepiej na siebie i zastanow sie czy z ciebie taki ideal ?

Gość gość
fast foody są wg ciebie pyszne?ty chyba w życiu nie jadłaś dobrego jedzenia,albo nie masz kubków smakowych -a w sumie nie widzię się ,moze glutaminian sodu z ff ci je wypalił :D Fast foody są beznadziejne,bueee

Gość gość
obchodzi mnie to bo palaczom wydaje się, że mogą sobie latać z cygarem po ulicach wydmuchując dym w cudzą twarz, wypalając dziury w cudzych ubraniach. NIECHCĄCY. Co to znaczy uważać się za mózg? Ja takich głupich nielogicznych porównań nie uznaję wiec. To raz. Dwa. Jest to dla mnie śmieszne i żałosne i mam prawo w wolnym kraju mieć takie zdanie? Tak? Nie musisz się z nim zgadzać bo ja ci niczego nie każę. to, że cie to uraziło to twój problem nie?

Gość gość
Aha teraz będziecie się kłócić co jest pyszniejsze? jak nie jesz tego to jesteś pozbawiony smaku...bla bla bla - wy na łeb żeście kiedyś upadli?