Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czego jedza wasze 6 miesieczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

kupujecie specjalne miseczki talerzyki dla dzieci czy dajecie ze zwykłych dla całej rodziny.Ja zastanawiam się nad zestawem obiadowym baby one myślicie ze warto

Gość gość
kaszki i zupki podgrzewam w kubku, ale takim dużym i szerokim 0,5l Jumbo - jak miseczka, łatwiej mi trzymać, mała jest *****iwa i czasem kopie nóżkami albo macha rączkami, jak trzymam za ucho, to kubek nie wypadnie wraz zawartością. łyżeczka - babydream, plastikowa, w opakowaniu jest chyba 5szt/ok 7 zł. dziecko nie potrzebuje zastawy, przecież i tak samo na razie nie je.

Gość gość
ja miałam dla starszej córki zestaw baby one i powiem szczerze ze nie polecam (miałam taki gdzie można wlac goraca wode żeby jedzenie nie wystgło)mlodsza jadła z normalnych miseczek które można włozyc do kuchenki mikrofalowej .Na początku dawałam obiadki ze słoiczka i ze starsza wygladalo to tak ze najpierw podgrzewałam w miseczce polcelanowej i później przekladalam do tego zestawu ,efekt -więcej obiadku na sciankach naczyń niż w brzuszku malucha i kupa mycia.....może się sprawdza przy dzieciach które jedza godzine posiłek