Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudabedejuzniebawem

Kto

Polecane posty

Kto zaczyna się ze mną odchudzać? ZAczynam ćwiczyć i szukan kompana do motywacji :)

Gość MałaLejla
Ja w sumie mogę. Niby nie chce dużo schudnąć ale kurka brak tej motywacji do ćwiczeń i zmiany diety

na początek zaczynam od ćwiczeń, mam dosyć postanowień że zmieniam wszystko :)

Gość Żon_doskonały
Ja mogę :)

ćwiczyłyście już coś? macie jakieś propozycje? ja chce ćwiczyć w domu, przynajmniej dopóki nie schudnę tyle żeby się pokazać ludziom w dresie hehe. Nie nadążam kondycyjnie, a myślałam o zumbie.

Gość Żon_doskonały
No ja mam orbitrek i hulahop.

Gość MałaLejla
Ja ćwiczyłam przereklamowaną Chodakowską przez tydzień i nawet mi pasowało, fajnie się czułam po tym. Dokładnie o skalpel mi chodzi. Myślałam o hula-hop.. Właśnie daje jakieś efekty? Czekam aż będzie cieplej rano i chce w końcu zacząć trochę biegać ale to bardziej dla kondycji. Chciałabym mieć jakieś "ustrojstwo" w domu do ćwiczeń ale chyba bym to na ogrodzie postawiła =)

ja mam youtuba, chodakowską i jakieś inne ćwiczenia :)

Gość risi
Ja sie przylacze. Cwicze juz dwa tygodnie na silowni, glownie cwiczenia na nogi, ale cos mi nie za bardzo pasuja. Nudze sie i nie czuje ze to cokolwiek daje. Chcialabym cos zywszego, bardziej tez na kondycje i na brzuch. Macie jakies pomysly, kochane?

Gość Żon_doskonały
Ja wiem czy daje? Pewnie jak się regularnie ćwiczy to daje :D Ja mam takie bez masujących kulek, ale z obciążeniem.

jak się nie ćwiczyło to każdy *****coś daje. Tylko na początku jest cięzko

Gość gość
Dzień dobry Laseczki! Zaraz spowiadać się co dzisiaj robicie dla swojego ciała! Ja za godzine na rozgrzewke spacer z Małą, zejdzie z 1,5-2 godzinki a po chciałabym poćwiczyć trochę.. Może Mel B albo Chodka. Wieczorkiem idziemy jeszcze na basen ale to bardziej dla zabawy dla dziecka. Zdrowe śniadanie zjedzone więc już duży plus =) a ile chciałybyście schudnąć tak wogóle? Ja ze dwa-trzy kilo, bardziej mi chodzi o kondycje i ubicie mięśni. Pozdrawiamy!

Gość Mała Lejla
Ten gość wyżej to ja

Gość gość
Ja bym chciała zrzucić 6 kg. Wiem, dużo :( Póki co staram sie jeść bardziej z głowa, ale nie żadne drastyczne diety. Biegam 4 razy w tygodniu (ok. 30 km), chciałabym zacząć Chodakowska, ale jakos nie potrafię się zmobilizowac i zacząć.

Gość Mała Lejla
Najtrudniej zacząć.. Chodakowskiej najtrudniejsze są dwa pierwsze trningi przynajmniej u mnie. A jak zaczełaś biegać? Miałaś dobrą kondycje czy raczej tak jak ja minuta biegu i zgon? Tego się boję że znowu sie zniechecę

Gość gość
Chodakowska, czy jak jej tam, nie pasuje mi z geby i wole treningi z P90x, rozrywaja doppe :D