Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów czy w razie wojny poszlibyście

Polecane posty

Gość gość

walczyć za nasz kraj

Gość gość
nie

Gość gość
mój też by nie poszedł. ale cobyście zrobili jako dezerterzy

Gość gość
jeśli trzeba będzie pójść na wojne to faceci dostaną list polecony z przydziałem mobilizacyjnym, w którym pisze ze mają sie stawić w danej jednostce, jeśli sie nie stawią to będą jakby ścigani przez żandarmerie, bo za nie stawienie sie do jednostki grozi do 2lat więzienia, więc wole do pierdla iść i wojenke przeczekać, w pierdlu przynajmniej będą mieli obowiązek dbać o mnie :D

Gość gość
Jeśli już to W LIŚCIE JEST NAPISANE matole . Ciebie i tak nie wezmą bo jesteś analfabeta i tam takich nie chcą .

facetów by brakowało czas by był na kobiety. jest równouprawnienie kobiety w kamasze;)

Gość gość
oczywiscie, ze chetnie wezma analfabetow. miesa armatniego nigdy za wiele

akurat w wojsku liczy się żebyś robił co dowódca powie i szybko nie dał się zabić.

chyba ty głupia jesteś,posłałbym tam kobiety.Dlaczego w ogóle takie pytanie przecież kobiety też są żołnierzami(w każdym kraju) dziś słyszałem że na Ukrainie jakaś żołnierka jest na Krymie i przyznaje się że nadal jest za swoim krajem czyli za Ukrainą, jak reporter polak ją pytał. Mamy równouprawnienie mężczyźni nie muszą walczyć na wojnach.

Gość gość
to co poslesz kobiety na wojne a sam sie schowasz w krzakach:D? nic dziwnego ze zadna was nie chce, tchórze i pseudo mezczyzni sa aseksualni dla nas

nie przesadzajcie niewiasty. W Izraelu bardzo dużo kobiet służy w wojsku. Jakoś tam tak nie lamentują. Kwestia patriotyzmu każdy jak może pomaga krajowi...

Gość gość
ale dlaczego ktoś miałby walczyć za bandę debili

Gość gość
może i tchórze ALE ŻYWI

Gość gość
ja mam 165 i 50 kilo jestem kobieta:D nadaje sie do wojska? pojde walczyc zamiast tych miernot meskich

Gość gość
to sobie nawalczysz :D skonczysz jako worek dla sperme dla ruskich

Gość gość
Ja jakoś nie czuję się patriotką mi i mojej rodzinie nic ten kraj nie dał więc nie chciałabym aby mój facet narażał się za idiotów którzy nie potrafią rządzić naszym krajem

Gość gość
poszedłbym , bo broń bym dostał by zanim sam zginę ile się da zabić polaczków i w******* polek

tak gadacie ale gdyby wojenka wybuchła to granice zamykają. Wtedy krótko dezercja sąd wojskowy i kula w głowę. W każdym konflikcie tak się robi motywując do wojska.

Gość gość
lepsza kula w głowę niż kilka w ciało i cierpienie

Gość gość
Zal to czytac. Szkoda mi ze w tym kraju nie ma mezczyzn. A moze po prostu tu na kafe same c***y siedza:D jak tak to co drugi wypije piwo i sie rwie do bojki a jakby przyszlo do prawdziwej walki to chce uciekac jak tchorze. Ja poszedlbym walczyc nie ze wzgledu na tuska czy kaczynskiego bo dla mnie politycy to zwykle swinie przy korycie gorsze od zlodzieja. Zlodziej nie udaje ze jest swiety przynajmniej jak kradnie. Walczylbym ze wzgledu na historie i wszystkich bohaterow, ktorzy oddali kiedys swoje zycie za Polske. Ale ja jestem tak wychowany Was wychowala telewizja a mnie ksiazki.

Gość gość
i sobie walcz, wolę być tzw ciotą niż trupem

Gość gość
Nie masz honoru, wiec nie mamy nawet o czym gadac idz jeszcze sie mamie poskarz:D btw. W temacie ktos pyta o wypowiedzi facetow takze p**deczki cichutko:)

Gość gość
ten kto Was ***** niech o Was dziewczyny walczy

Twoja sprawa że chcesz zginąć za ten kraj. Po prostu prawdziwi patrioci zginęli w powstaniu warszawskim. Elita wyginęła w katyniu. A Ci co zostali przez tyle lat komuny mają w głowach wyprane...

Gość gość
walczyć za bandę złodziei przy korycie, która przy pierwszym zagrożeniu zwieje za granicę? nigdy

17:45-nie było mnie tu od ostatniego postu,bo słuchałem audycję o szkoleniach dla rezerwistów w radiu pr.1, bo redaktor prowadzący powiedział że on jako rezerwista nie został nigdzie przeszkolony i wywołał to że minister Czesław Mroczek i Stanisław Ziętek powiedział że pomyślą nad tym żeby zrobić jakieś szkolenia dla rezerwistów.Ale tylko dla chętnych bo przecież jak tak mogą przymuszać.I że służba przymusowa została zawieszona co nie znaczy że została zlikwidowana, ale przymusowej nie przywrócą.I że rezerwiści którzy przekroczyli już swój wiek pójścia do wojska nie pójdą(przypuszczam że jest to wiek 27 lat bo gdzieś w necie czytałem ale dobrze nie pamiętam), tylko że może ci którzy są ze świeżych roczników po kwalifikacji wojskowej. 17:45-a teraz do wypowiedzi poślę po to że jak są takie mądre to niech idą zrobic coś dobrego dla kraju, mamy równouprawnienie.Ja bym podczas wojny schował się gdzie się da, za granicę wiać póki można i tyle,poza tym z Rosją nie mamy żadnych szans.Wziąłbym tylko swoją matkę i najbliższą rodzinę. A i skoro wojna to powinni wypuścić więźniów niech oni walczą a nie by chcieli normalnych ludzi posyłać na wojny srojny nie dając nic w zamian.:P

17:47kapselko-nie tylko w Izraelu tylko i w Polsce;)jest ich jakoś zawodowo 3%, a ogólnie 7%

17:45-"nic dziwnego ze zadna was nie chce, tchórze i pseudo meżczyźni są aseksualni dla nas"--jak ty atrakcyjność mężczyzny widzisz w walczeniu na wojnie to chyba jesteś jakaś mumia, mężczyzna ma kochać, opiekować się dziećmi i żoną, a nie walczyć jak debil,szaleniec, a i ma jeszcze dobrze wyglądać po to by podobać się swojej kobiecie i dbać o siebie(wygląd zewnętrzny i zdrowie) aseksualni??to ciebie podnieca,pociąga żołnierz?Walczący jak baran z ptasim móżdżkiem?

poza tym w Polsce jest największa dyskryminacja w sądach rodzinnych (jak w żadnym innym kraju europejskim nie mówiąc już o stanach), a dlaczego to nie wiem,w mediach ojcowie mówią że dlatego że kobiety przejęły całkowicie sądy rodzinne, aż się rzygać chce:( nie walczyłbym dla tych kobiet sędzin, nie je zbombardują i te sądy.