Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może się zorientować podczas seksu że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Jeśli mu o tym nie powiem? Nie jestem dziewicą w sensie fizycznym przez wypadek :O ale nigdy nie uprawiałam seksu. Czy facet zorientuje sę, że jestem niedoświadczona? Nie chce leżeć jak kłoda, chcę być aktywna ale wiadomo ze pierwszy raz to pierwszy raz :P co myślicie?

Gość gość
jak ma małe doświadczenie to sie nie zorientuje a czemu chcesz ukryć? ile masz lat?

Gość gość
24

Gość gość
chce to ukryc bo sie wstydze dziewictwa w tym wieku :O nie chce zeby sobie pomyslal ze cos ze mna jest nie tak, a ja nigdy nie mialam faceta

Gość gość
jaki to wypadek? wsadziłas palca za głęboko?

Gość gość
slodka jestes Autorko. J abym sie cieszyl z takije dziewczyny i chetnie nauczyl wszystkiego. powodzenia

Gość gość
spadłam na ramę od roweru... brzmi niewiarygodnie wiem, ale taka jest prawda, miałam wtedy 16 lat :O później byłam u ginekologa i okazało się, ze błona została naruszona jedyne co mi pozostało z fizycznego dziewictwa to najwyżej ciasność :P

Gość gość
hahahaha, rozumiem, że ta rama od roweru była na sztorc :D Co za głupoty tu wypisujecie..

Gość gość
nie chcesz wierzyć to nie wierz, co mnie to obchodzi :O prawda jest taka, że spadłam z siodełka na ramę, pierwszy ból był niewyobrażalny, aż miałam mroczki przed oczami i krew też była :O

Gość gość
chyba nie masz pojecia, gdzie jestt błona dziewicza :) I że nie ma mozliwości w ten sposób jej się pozbyć. Spaść na ramę mogłaś, mogło cię też boleć, ale NA PEWNO w ten sposób nie pozbyłaś się błony dziewiczej :)