Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuchaaaaaa

sms zakochanego

Polecane posty

Gość Martuchaaaaaa

Witam. Mam problem. W sobote pojechalam z przyjaciolmi na dyzkoteke, oni wzieli ze soba kolege i siostre tego kolegi. Bawilismy sie wszyscy razem i wgl. I teraz jest problem. Dostalam przed chwila sms od tego chlopaka ze jestem jego druga polowka i ze chce zebym byla jego dziewczyna. I ze chce w niedziele ze mna sie spotkac i o tym pogadac. Ja malo co z lozka nie spadlam ze smiechu. Bo chlopak ma 24lata ja mam 21. i on sie zakochal a ja nic do niego nie czuje. lubie go jak zwyklego znajomego. On juz swoim rodzicom podobno powiedzial ze pojade z nim na komunie do jego mlodszej siostry, a przyjaciele mi powiedzieli ze oni jada z nim w gory i on im powiedzial ze chce zabrac rowniez mnie ale to ma byc niespodzianka. Kurcze co mam zrobic? nie znam goscia a tu on mi z miloscia wyskakuje. nie to ze jest brzydki czy cos bo chlopak nawet spoko ale jest meeega nudny. wgl nic nie mowil jak jechalismy na impreze w sobote. i jest zazdrosny o mnie, wczoraj z przyjaciolka bylam na pizzy to wlasnie do niej zadzwonil i zrobil jej awanture ze go nie poinformowala ze tez z nia bylam. Co mam zrobic ?

Gość Martuchaaaaaa
na dyskoteke* sorki za bledy

Gość błagam o wyrok w zawieszeniu
marne provo, chyba że ktoś po pierwszym spotkaniu napisał, że już Cię kocha i jeszcze po technoparty, to już kompletny debil. Ty tez jesteś głupia skoro chodzisz do takich klubów. Wszyscy siebie warci.

Gość Martuchaaaaaa
nie. w sobote byla impreza. oni dali mu moj numer i o xd dzis napisal ze jestem jego druga polowka. ;/ daj spokoj xd teraz mam problem. bo ja nie chce z nim byc a tu o xd