Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhhh

Brzydkie stopy

Polecane posty

Gość brzydkostopna
wyobraź sobie jak to dziwnie wygląda,wstydzę się iść na pediciure a bardzo bym chciała

Gość fan damskich stóp
Stopy i dłonie są wizytówką kobiety, jak mi się nie podobają stopy u dziewczyny to ta już nie ma u mnie szans :)

Gość gość
jak byś dodała zdjęcie to można by było określić czy są na prawdę aż takie straszne...

Gość brzydkostopna
fan damskich stóp--> a co np.ja mogę za to ze mam smieszne stopy? mam je zadbane ale palce mam smieszne

Gość fan damskich stóp
Nie ma co się załamywać, bo nie każdy męzczyzna zwraca uwagę na stopy :)

Gość brzydkostopna
na szczęście mój mąż nie zwraca na to uwagi

Gość gość
ale nie jest miłe to, że to na co nie mamy wpływu jest decydującym wyznacznikiem w kwestii wyboru partnerki przez niektórych facetów...

Gość siwa88lnd
Dziekuje kochane, troche mi lepiej te halluksy na zewnatrz stopy mnie dobijaja, zadnych ladnych butow nie moge kupic :( wszystko za waskie. Co do pedicure tez sie nie moglam przemoc przez dlugo, az pewnego dnia poszlam po prostu I od tej pory spoko.

Gość gość
haluksy to jakas masakra jest!!! męczyłam się z tym okropnie, butów żadnych nie mogłam ubrać :/:/:/ no ale jakies pół roku temu byłam w Krk u ortopedy Więcka i doprowadził mi stopy do porządku. tak to jest jak się źle dobiera obuwie :( teraz to już chyba nigdy nie wybiorę mody nad wygodą...

Gość siwa88lnd
Hej gosciu, co zrobilas? Zooperoealas halluksy?

sposobem na brzydkie suche i zaniedbane stopy jest relacyjna odżywka do stop skinlite :) jest bardzo fajnym i niedrogim produktem :) na pewno jest dostępna na allegro mi bardzo pomogła na popękane pięty i stopy, halluksów nie usunie ale można zadbać o miękkość i piękną skórę

Gość korolina
Hej, ja też miałam brzydkie stopy, ale wiecie co, jest taka dziedzina medycyny, nazywa się podologia i właśnie zajmuje się takimi dolegliwościami :) ja byłam u podologa w warszawie - http://podologiawarszawa.pl/ i już mam piękne stopy! :D

Gość gość
Ja mam za grube paluchy które w dodatku w upał czerwienieja i robią się iszcze grubsze

zaleca się w takich wypadkach używać różnych aparatów korekcyjnych, a w skomplikowanych zaś robić zabieg, są takie aparaty "Marcin" http://marciny.com/pl/gdzie-kupic-.html , używa się ich w czasie odpoczynku i snu, w profilaktyce i w czasie rehabilitacji po zabiegu)

dobre są aparaty korekcyjne "Marcin", przy koślawych paluchach pomogą zmniejszyć ból, przy profilaktyce też ich się stosuje)

Gość gość
a ja za to mam suche pięty :/

Gość gość
ja też miałam problem z brzydkimi przesuszonymi stopami, na szczęście udało mi się znaleźć dobre kosmetyki do stóp, mnie bardzo pomogły produkty http://scananida.com.pl/

Gość ona

trzeba isc do gabinetu na profesjonany pedicure