Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosy kawa ja

12 dzień bez papierosa

Polecane posty

Gość papierosy kawa ja

Jezuuu jak ja się męczę :(

Gość gość
ja miałam nie palić od wczoraj a wczoraj poszła paczka i zaraz biegne po następną :P

Gość gość
dasz radę, mów sobie, że tyle już wytrzymałaś, że to za dużo kosztuje i śmierdzi, że od fajek niszczą się zęby, skóra, zatruwa się organizm motywuj się wiem jak jest ciężko, bo też przechodze ten etap. ale nie mam jeszcze na liczniku tylu dni co Ty. u mnie jest tak, że wytrzymuję 3-4 dni, później zapalę jednego i znów nie palę 3-4 dni. kusi mnie oczywiście by iść do sklepu i kupić paczkę, jednak daję radę. tylko co jakiś czas właśnie podbiorę faję ojcu bądź chłopakowi

Gość akiemk
fajnie, ja tez bede rzucał, bierzesz cos na glod nikotynowy? zcy sama silna wola?

Gość gość
ja wypaliłem w całym życiu ze 4 paczki papierosów, dziś kupiłem, bo naszła mnie chęć zapalić. ostatniego paliłem ponad rok temu

Gość gość
U mnie 12 dzień bez papierosa.... Zamiast dwuch na czczo - kanapka z szynka, pomidorem, jajkiem i żodkiewka. Życie kobiety bez papierosa jest trudne.... Musze uwazac na to co jem, z papierosami jadlam co popadlo.... Jestem z sibie dumna :) nie smierdze, i w sloiku zaoszczedzone za 6 paczek papierosow. Pozdrawiam!

Gość gość
Ja nie pale 5 lat :) a palilam 15 lat :(

Gość gość
Ludzie nie pale już 12 dzień. Nie wiem czy mi się udało na stałe odstawić papierosy, ale mam taka nadzieje. Zaraz opowiem wam jak to się stało. Długo o tym myślałem. I nagle mnie natchnęło żeby rzucić. Kupiłem e- papierosa i tak się to zaczęło. Nie kupuje już papierosów, staram się wytrzymać, tylko pale elektronika. To już 12 dzień bez smrodu papierosa.

Gość gość
gość dziś czyli nadal szprycujesz sie niktoyną ćpunie🖐️

Gość gość
Ja rzucam co tydzien...przynajmniej tak sobie obiecuje, a paczka dziennie wypalona i tak...ciezko sie zmotywowac..Kiedys zeszlam z paczki, do 1 dziennie i bylam wsiekla, smutna, z czasem zaczelam plakac z byle powodu...wytrzymalam tak niecaly miesiac i od nowa zaczelam palic...podziwiam tych, ktorym sie to udaje;) Trzymam kciuki;)