Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latająca254

Wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość Latająca254

Witam Was! Mam 19 lat, jutro wybieram się na pierwszą wizytę do ginekologa. Czy jeśli odpowiem mu na pytanie że nie uprawiałam jeszcze stosunku to czy podczas badania ginekologicznego zorientuje się, że jednak nie mam błony? Uprzedzając pytania, straciłam błonę w wyniku masturbacji.

Gość gość
tak, zobaczy to :P

Gość gość
Nie martw sie, mozna ja stracic w wyniku jazdy konnej lub cwiczen fizycznych. Po prostu nie dyskutuj na ten temat i tyle, powiedz tylko ze nie mialas jeszcze partnera.

Gość Latająca254
Powiem po prostu że nie uprawiałam jeszcze stosunku ale chodzi mi generalnie czy podczas badania zorientuje się? bardzo mi na tym zależy ponieważ w gabinecie najprawdopodobniej bedzie moja mama i nie chce żeby się dowiedziała jesli jednak to podczas badania wyjdzie

Gość gość
normalnie mam deja vu, czytam to forum od kilku miesięcy i ciagle to samo, czy się zorientuje że nie mam blony bo w gabinecie bedzie moja mama a nie może sie dowiedzieć że sie masturbowałam :O

Gość gość
Nie martw sie, lekarz to profesjonalista, na poczatku zapyta czy uprawialas juz seks, powiesz zgodnie z prawda, ze nie i na pewno przy przegladzie nie powie nic na temat braku blony. Swoja droga mama niech zostanie na korytarzu, masz prawo do prywatnosci.

Gość Latająca254
Ale zorientuje się że jej nie ma czy nie? Bo jeśli sie zorientuje to na pewno powie że musiał przeprowadzić dokładniejsze badanie...

Gość gość
Jakie dokladniejsze badanie?

Gość Latająca254
z tego względu że nie ma błony i może zrobić inne badania. Jeju, chodzi mi tylko o to czy podczas badania zorientuje się że nie ma błony i czy poruszy tą kwestię?

Gość ona124553
jesli odpowie ze nie miala wspolzycia to nie bedzie mogl jej zbadac przez pochwe

Gość gość
Wiadomo brak błony to dla lekarza ułatwione zadanie.Lekarze nie kolekcjonują cnót.