Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika1977

czy wasi faceci lubią jak podczas seksu ...

Polecane posty

Gość marika1977

Ostatno zdębiałam! po imprezie zakrapianej mogę rzec że przeleciałam mojego faceta (wsadziłam mu trzy palce w o***t i ostro jechałam) najgorsze jest to że nie zaprotestował a jeszcze ułatwiał mi sprawę... fakt był ostro napity prawie bez bazy ... chodzę pół przytomna może jest gejem? zresztą od jakiegoś czasu go o to podejrzewam ( upra wiamy często sex ale on nigdy mnie nie wylizał mówi że nie lubi...) od razu zeby nie było i on i ja jestesmy wysportowani szczupli i dbamy o higienę. Od tamtego wieczoru jestem załamana:-(

Gość gość
Ale dlaczego w ogóle to zrobiłaś? :D Po pierwsze mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby komuś grzebać w d***e a po drugie mój mężczyzna prawdopodobnie by mnie zabił :D Tyłek jest do srania, nie grzebania!

Gość gość
właśnie jesteś ohydna

Gość marika1977
zrobiłam to żeby rozwiać swoje wątpliwości a zamiast tego eh jest ich jeszcze więcej:-( najgorsze jest to że było mu naprawdę dobrze... i wiem że pamietał rano co zrobiłam !

Gość gość
włożyłas facetowi palce do doopy ? :O chyba jesteś nienormalna i jeszcze "ostro jechała" a później śmierdziały ci te palce ? mój by nigdy nie pozwolił , jest typowym macho

Gość gość
ojojoj ludzie mają pomysły

Gość marika1977
chyba same dzieci tu! tak włożyłam, palce mi nie smierdziały nic a nic dbamy na maksa o higienę malo tego zrobiła mu masaz prostaty poczytaj dziecko a będziesz wiedziała o czym piszę ... a tak po za tym jestem przerazona bo sprawiło mu to przyjemność był podniecony! chociaz nie stal mu ptaszek. Może sa tu pary gdzie acet lubi pieszczoty o***tu a jest heteroseksualny?

Gość gość
on jest c***a, jeszcze jak ptak mu nie stoi, pragnie dragala w doopie

Gość marika1977
no właśnie jak to jest? czy gejom zawsze stoi jak jest pasywny? podniecony był na pewno nawet się wypinał lekko ale mu nie stal... sory za techniczne zwierzenia ale męczy mnie to..

Gość gość
weź kup murzyńskiego penisa i załaduj go porzadnie, będzie kwiczał z radochy , po co tylko palce, niech ma

Gość marika1977
wypiął tyłek i machał biodrami, krzyczał -głębiej ! głębiej ! a ja ostro dawałam az sie zasapałam

Gość marika1977
Chyba mu kupie wielkie czarne dildo z okazji pierwszego dnia wiosny 😍

Gość gość
paluchy jej nie smierdziały po głebokim wsadzeniu do d**y bo oni max dbaja o higienę taaa chyba mu przedtem lewatywę zrobiłaś i to podwójną z rumianku, a jesli nie to paluchy ci gównem śmierdziały nachlany brudasie,

Gość marika1977
Wcale nie czuć było g***a , przecież obwąchałam palce :( i nawet oblizałam ale ani smaku ani zapachu :(

Gość marika1977
tak się podjarał że wsadziłam mu całą swoją dłoń , werbowałam aż piskał i podskakiwał a jednocześnie wypinał zad jak kotka w rui ręka mi nie smierdziała bo dba o higienę , mydło se wsadza do od/bytu przed peneracją , ono sie tam stapia

Gość gość
ja z moim mężem próbowaliśmy, właśnie po to żeby zobaczyć jak te pieszczoty działają na prostatę. Robiliśmy to 2 razy, w połączeniu z lodzikiem. Mówił, że z początku dziwnie ale później nawet przyjemnie ale 'zagłusza' inne przyjemnie odczucia. Ogólnie na razie zrezygnowaliśmy - w łóżku i tak nam się zdecydowanie nie nudzi. Ale jak widać co kto lubi :]

Gość gość
a nie gadaliście o tym?

Gość marika1977
Do d**y z tym wszystkim :(

Gość marika1977
i co nikt nie pomoże same dzieci...

Gość gość
Wcale nie czuć było g***a , przecież obwąchałam palce smaku ani zapachu PROWO 10/10

Gość gość
Wcale nie czuć było g***a , przecież obwąchałam palce smaku ani zapachu PROWO 10/10 !!! A twoj "sra" bezwonnie ? :D :D :D Po włozeniu mydla do tyłka pachnie fiołkami & zabija wszystkie bakterie kałowe i gnilne ? :D :D :D PROWO 20/10

Gość gość
marika1977 To kibel też tylko mydłem myjesz ? :D :D :D

Gość gość
Autorko,duży odsetek mężczyzn lubi takie pieszczoty i nie oznacza to ze jest gejem,to jakas debilna teoria,a kobiety kore lubią anal to kim sa?Gejami?Do tego u mężczyzn przez o***t masujesz prostate a u kobiet co?Kiche stolcowa?Smieszy mnie takie przyklejanie etykietki,ze napewno to kryptogej,a jeszcze bardziej stwierdzenia kobiet-nie no moj to absolutnie,to jest taki macho przecież.Zalosne jak bardzo nie znacie facetow i ślepo wierzycie ze jest tak jak wam mowia a nawet nie wiecie jakie maja potrzeby,fantazje i co robia ze sobą gdy sa sami,ale nie ma sie co dziwić ze faceci nie przyznają sie do tego ze lubią pieszczoty analnie będąc hetero bo przecież w naszym zacofanym społeczeństwie panuje przeświadczenie ze w d**ę to lubi tylko gej,no i kobiety geje patrząc sie na duża liczbę kobiet lubiących anal.Autorko,jesli jestescie otwarci na swoje fantazje i rozmawiacie o nich bez tabu to ok ale widze ze jednak nie bo wiedziałabys o tym co sprawia przyjemność twojemu facetowi a on nie balby ci sie powiedzieć o swoich fantazjach i potrzebach ale pewnie wiedział ze zareagujesz jak nasze super społeczeństwo.Na twoim miejscu zastanowilabym sie nad waszymi relacjami w zwiazku.

wydaje mi się, że to prowo, ale odpowiem. bycie gejem nie jest równoznaczne z odczuwaniem przyjemności z takich pieszczot. w ten sposób można stymulować męski punt g, który zlokalizowany jest w okolicy prostaty. jeśli nie pociągają go mężczyźni to nie jest gejem. co do zasady "tyłek jest do srania, nie do grzebania", uważam, że powinni jej przestrzegać zarówno mężczyźni, jak i kobiety. ale co kto lubi;p

Gość gość
Spokojnie, to wcale nie znaczy, że jest gejem :) Ja kiedyś mojemu facetowi to zaproponowałam, na początku na mnie spojrzał jak na wariatkę, potem mu wytłumaczyłam, co i jak z tą prostatą, i teraz sam czasami o to prosi :) a do geja mu daleko, chociaż na szczęście nie jest też typem żałosnego macho. A co do seksu oralnego - porozmawiaj z nim o tym, w czym leży problem, dlaczego nie chce tego robić. Może uda ci się go przekonać, może nie - najwyżej, grunt, żebyście oboje byli szczęśliwi. Z moim było tak samo, też się przed tym wzbraniał, potem wyszło, że jego pierwsza partnerka waliła rybą i to dlatego :D Teraz sam to proponuje i czasami mnie tak budzi rano :)

Gość marika1977
no tak dzieki za informację tylko że ja posunełam się do tego bo zaniepokoiła mnie jego znajomość z pewnym kolesiem trwała 2 lata ni c nie podejrzewałam ( kasował połaczenia spotykał się często i kiedyś podsłuchałam jak przez tel.powiedział na koniec to buziaki pa :-( oczywiście mi powiedział że był gdzie indziej a był z nim wtedy...

Gość gość
no to masz odpowiedź;-)