Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KumKam 87

ZBYT WRAZLIWY I UCZUCIOWY FACET

Polecane posty

Gość KumKam 87

Ehh wiem z epewnie pwoiecie ze narzekam i wymyslam ale moj obecny partner jest strasznie uczuciowy, potrafi czasem sie rozplakac, czesto po seksie mi dziekuje jest bardzo uprzejmy, ciagle sie tuli, trzyma mnie za raczke itp brakuje mi troche takiego meskiego badziej "ostrego" faceta ktory czasem po prostu rzuci sie na mnie lub wezmie sila, potrafi czasem przeklac lub byc stanowczym... tez tak macie???

Gość gość
chcesz zeby cie ostro zerznal?

Gość kacziiisusk
Tak mamy, a przynajmniej ja.Kochany chłopak jest ok ,czujesz sie kochana i bezpieczna ale my jestesmy popaprane i zawsze szukamy dziury w całym.To normalnedo chwili jak bedziesz chciała to zmienic i obecny facet zacznie cie irytować potem odpychać.Po co cokolwiek robić ,starac sie jesli zawsze się bedzie nr 1 .My kobiety potrzebujemy czasem kopa w tyłek żeby zaczeło nam zależeć albo zacząć doceniać i szanować dobrego faceta.Mysle ze Twoje zachowanie jest normalne o ile bedziesz chciała takiego faceta nadłużej.

Gość KumKam 87
dzisiaj znowu snilo misie ze bylam z kims innym :p z 2 sny takie mialam i bylo to fajne uczucie...

Gość gość
mów za siebie, jedna z drugą dewianto, k********** siła ja wziąć! idź se w krzaki po meczu, to cię kibole wezmą siła i bedzie git jeszcze moze nawet dostaniesz bonusa w postaci obicia mordy wtedy juz pelnia szczescia k/u/r/w/a co za debilki

Gość KumKam 87
nic nie pisalam o braniu sila albo byciu ostrym w lozku !!

Gość gość
gość mów za siebie, jedna z drugą dewianto, k********** siła ja wziąć! idź se w krzaki po meczu, to cię kibole wezmą siła i bedzie git jeszcze moze nawet dostaniesz bonusa w postaci obicia mordy wtedy juz pelnia szczescia k/u/r/w/a co za debilki czyżby spokojny prawiczek

Gość gość
:D:D:D i jak tu nie kochać kafeterii?

Gość gość
sie na mnie lub wezmie sila CYTATA

Gość gość
brakuje mi troche takiego meskiego badziej "ostrego" faceta ktory czasem po prostu rzuci sie na mnie lub wezmie sila A TO DUCHY NAPISAŁY

Gość gość
Taka prawda o was, zmień faceta

Gość gość
dziękować za seks ha ha gdzie wy takie c***y znaleźliście?