Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO KOBIET: o co Wam chodzi z opuszczaniem deski klozetowej?

Polecane posty

Gość gość

Jest coś czego nie mogę ogarnąć od wielu lat. Czemu kobiety tak mocno naciskają na opuszczenie deski w klozecie. Jeszcze zrozumiałbym gdyby chodziło im o tą klapę, ale większość ma problem z tą deską do siedzenia i robi z tego aferę. Temat klapy zostawiam. Chodzi mi o deskę do siedzenia. Zawsze problem kobiety ogranicza się do tego, że ktoś zostawił podniesioną deskę, ale gdy deska do siedzenia jest opuszczona to jest rzekomo higieniczniej. Przecież facet często o tym zapomina nie z jakiejś złośliwości tylko dlatego, że po prostu sam musi ją często podnosić, żeby jej nie obsikać i jakoś nie robi z tego problemu. Zwłaszcza, że podnosząc deskę mamy większy kontakt z tą straszliwą bakteriologiczną bronią niż ją opuszczając. Zazwyczaj opuszczając deskę wystarczy tylko pyknąć - natomiast, by ją podnieść trzeba już dłużej pomiziać;D Temat klapy pomijam jak napisałem na początku. Gdyby kobietom chodziło o klapę to bym zrozumiał argument, że mniej śmierdzi, ale samej deski nie mogę ogarnąć:D

Gość Stary lovelas
kobietki boją się siadać gołym tyłkiem na zimnej porcelanie

Gość gość
Dla mnie jako kobiety obrzydliwe jest w obcym miejscu żebym musiała łapać gołymi rękami za te deskę i sobie opuszczać :P

Gość gość
ja jak sikam to nigdy tej deski do siedzenia nie podnosze, ja mam wyćiwczonego k****a i zawsze trafiam strumieniem do środka kibla, nigdy nic nie oblałem :)

Gość gość
Dobra no, ale chodzi mi o to, czy same sobie tej deski nie mogą opuścić? :D facet serio nie potrzebuje zazwyczaj tak osadzonej deski jak sika więc zapomina:D to tak jakby wychodząc z domu zostawialibyśmy włączone światła, żeby ktoś ich nie musiał włączać ;D

Gość gość
"Dla mnie jako kobiety obrzydliwe jest w obcym miejscu żebym musiała łapać gołymi rękami za te deskę i sobie opuszczać jezyk.gif" Ale facet tak samo musi ją podnieść:D i to ma być równouprawnienie:D serio mniej chwytania jest jak ona stoi a nie leży:D żeby opuścić wystarczy tylko pyknąć;D

Gość gość
to jak jakby kobiety przed wyjsciem z toalety podnosily deske zeby facet nie musial tego robic

Gość gość
" gość to jak jakby kobiety przed wyjsciem z toalety podnosily deske zeby facet nie musial tego robic " JESTEM ZA:D

Gość gość
Oj tam nie wszystkie gadaja .Ja np nie foch****ję z powodu jakies deski .To zwykle od takich pierdół zaczyna się rozpad związku .Najpierw deska ,potem skarpety ,potem gazeta .....i po milości .

Gość gość
Wyjdź za mnie!:D

Gość Doktor Klozet
Temat godny tego forum:D

Gość gość
Ja nie mowie, ze sie brzydze po chłopaku mieszkając z nim Tylko np na domowce :P

Gość Doktor Klozet
Fajne domówki:D Teraz punkt wieczoru wszyscy idziemy podnosić deski:D

Gość gość
Dalej nie ogarniam o co chodzi z tymi deskami:D

Gość gość
nie zamykacie w ogóle ? my mamy zawsze zamkniętą. każdy podnosi jak chce i później całość zamyka. Przy spłukiwaniu wody, klapa i tak powinna być zamknięta, by bakterie kałowe się nie roznosiły na rzeczy obok. Nie słyszałam o takim problemie jaki tu jest opisany;]

Gość Doktor Klozet
Autorowi zapewne chodzi o to, że faceci często zapominają o tym, by po siku zamknąć deskę to raz, a dwa to, że w chacie jest równouprawnienie np facet tak samo przed siku musi dotknąć tą deskę by ją podnieść jak kobieta przed siku musi ją opuścić więc właściwie wychodzi na to samo. Nigdy nie spotkałem się z tym, żeby jakiś facet miał z tym problem w przypadku kobiet w 4/10 przypadków;)

Gość zapend
do opuszczania DESKI KLOZETOWEJ powinien być wymyślony NAPĘD hydrauliczny sterowany za pomocą pilota , jak wiadomo, kto ma pilota to ma władzę , wychodzimy z kibla i naciskamy na klawisz pilota a klapa sraczowa się sama zamyka , brakuje takiego wynalazku opantowanego od wielu lat i myślę, że nagroda Nobla jest pewna w dziedzinie techniki a kobiety przestaną pluć na facetów za otwarty sracz , gdy kobieta widzi otwarty sracz to wyobraża sobie, że za moment z tego sracza wyskoczy szczur albo żaba lub mysz i to jest cała tajemnica otwartej deski , więc jak , robimy deskę zamykaną na pilota ?

Gość gość
tak, dr Klozet słusznie czyta moje intencje;D:D:D:D:D

Gość Doktor Klozet
Zapend będziesz miliarderem jak to opracujesz:D

Gość gość
może dlatego, że dotykając deski przenosi się bakterie na ręce a później kobieta się podciera i może je przenieść na swoja piczkę. A facet tak łatwo się nie zarazi bakteriami itp. Ze względu na dobre zdrowie waszych pan opuszczajcie deskę :P

Gość zapend
podmiotem i tematem jest deska sraczowa , skoro się obawiacie bakterii ze sracza to nie wchodzić do łazienki , nie siadać na sraczu , wypierdzielajcie w pole albo do lasu aby się wykasztanić a duupę podetrzyjcie ekologiczną słomą

Gość gość
Przeciez juz dawno sa w sprzedazy deski wolnoopuszczajace sie .Taka wystarczy tylko lekko tknac a opusci sie sama ...

Gość gość
Zapend - mocny jesteś :D

Gość Doktor Klozet
No niby są takie deski, ale dalej nie jest rozwiązana podstawowa zagadka:

Gość gość
A po co na pilota ? A moze z czujka na głos . Wydajesz komendę - Opusc się .- mowisz masz i raczki czyste ,no nie .

Gość gość
zabłądziłam i to mocno :D co ja czytam :D ahahahahah

Gość gość
Mocny temat - odświeżam:D

Gość gość
baby som hore z tą deskom

Gość mariolka777
chory to jest twój wpis analfabeto - deski są brudne i kobieta nie chce ich dotykać - ciężko ogarnąć debile?

Gość gość
Weźcie zluzujcie - temat bekowy przecież