Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO KOBIET: o co Wam chodzi z opuszczaniem deski klozetowej?

Polecane posty

Gość mariolka777
lubię lizać kał na desce;p

Gość mariolka777
Nie podszywaj się!

Gość gość
chinczycy, japonczycy wymyslili klozet z samoopuszczana deska, i takie sa dosttepne na naszym rynku.

Gość Według zasad fenkszuji
;) nie opuszczona deska klozetowa to uciekające pieniądze! Czyli tak długo jak nie będziecie spuszczali deski, tak długo będziecie żulkami z pustymi kieszeniami! Weźcie sobie to do serca bo to prawda jest!

Gość gość
deska sama się spuszcza jest czujnik lania Wchodzę na czujnik stając naprzeciw dechy, wyciągam wacka leję kończę odchodzę woda się spuszcza deska opada Wy tak nie macie?

Gość gość
a dlaczego MY kobiety mamy wiecznie macac tą obszczana deske klozetową? Wy tylko sikacie,obszczacie dookola i koniec,a MY musimy myc ten kibel,deskę i na dodatek wszystko po WAS poprawiac...Więc deski w dol i koniec tematu!

Gość gość
20.03.14 - kochasz sie z wackiem ?

Jestem kobietą i podobnie jak autor nie mam pojęcia o co płc***iękniejszej chodzi z tą deską,podejrzewam że muszą się do czegoś przyyebać i objęły sobie za cel deskę klozetową:p

Wydaje mi się że smyrnięcie deski nie powinno stanowić powodu do takich frustracji:O

Gość gość
W tym problemie nie chodzi o "higieniczniej" tylko o to, że żeby skorzystać trzeba opuścić żeby nie usiąść na ceramice :D Ale ja uważam, że to głupie bo przecież facet musi sobie podnieść, nie? :) U nas w domu opuszcza się też klapę i nie ma problemu.

Gość gość
Jaki lol temat trwa dalej:D

Gość gość
codzi o to ze macie opuszczac klape i deske. koniec w tym temacie

Gość gość
Kobiety mają mniejszą pojemność pęcherza, w końcu musimy zmieścić w naszych miednicach jeszcze macice, więc sikanie to bardziej nagła potrzeba u nas. Sami widzicie, że to natura zarządziła, potrzebę opuszczania deski przez was panowie. Jak wam mało argumentów anatomicznych, to dorzucam kulturowe. W naszej kulturze ustępuje się kobietom, zwłaszcza w takich błahostkach, jak przytrzymanie drzwi, podanie płaszcza itp Odbijacie sobie na wszystkich innych polach(wyższe pensje na tych samych stanowiskach, awans tylko z powodu tego, co macie w majtach, pierwszeństwo przy zatrudnieniu z powodu tego, czego nie macie w miednicach itd Więc do k***y nędzy, opuszczajcie przynajmniej tą p********ą deskę, jako niewielkie zadośćuczynienie naszym krzywdom:).

Gość pinkifitrinki
oj tam , na pustyni wycierają tyłki popiołem i żyją :D :D dla mnie jest obrzydliwe jak chłop szcza na stojąco w domu, przecież jak sra musi siąść i wtedy sika i nic mu tam nie urywa??? nie przekonuje mnie twierdzenie że to nie męskie sikać na siedząco ale już opryskać ściany i podłogę to bardzo męskie bo to baba sprząta jeżeli mi który powie że tak ma wyćwiczony sik że nic nie brudzi to niech sobie rozłoży biały papier wokoło i sika zobaczymy !!!

Gość Doktor Klozet
E tam baby powinny mniej zarabiać bo marnują więcej czasu na sikanie więc skoro pracują gorzej to niech mniej zarabiają i nie rozpraszają facetów gadaniem o desce. :D Równie dobrze same sobie mogą tą deskę opuszczać:D

Gość gość
niech same baby sobie opuszczają dechę!:D ja tam w ogóle deski nie dotykam jak nie potrzebuję a w razie czego jak obsikam to niech sobie jakaś baba potem to wytrze:D jestem Panem WC!:D

Gość gość
miejsce deski jest na kiblu. więc jak ktoś podniesie to niech potem opuści i tyle

Gość gość
a ja jak żona się czepiała to nasikałem do umywalki ! dobry sposób wtedy kobieta w obawie przed tym że znowu się nasika do umywalki już nie będzie krzyczała o deskę!:D

Gość stara modelka bez związku
Panowie, którzy nie opuszczają deski kibelkowej mają serca z kamienia. :(

Gość gość
ja tam sikam nawet na deskę niech sobie sprząta jak jej przeszkadza ze podnoszę a z umywalką też sprubuje

Gość gość
Po***ło Was? sikać do umywalki???

kolego a żona sprząta dla siebie czy dla Ciebie również?

Gość gość
a mój były mąż w ogóle nie miał problemu z deską, bo cały czas sikał do umywalki :/

Gość gość
mojego naauczylam opuszczac ale dlugo mialam problem, musialam mu wytlumaczyc dlaczego nie powinno sie zostawiac deski w gorze

Gość do stara modelka
baba jest od tego żeby sprzątać w chałupie.

Gość gość
co za podejście??! puknij się w łeb! co to służąca czy żona

nie masz serca :(

miarą wielkiego człowieka jest docenienie najmniejszych a nie używania sobie egoistycznie kosztem innych

Gość gość
podniesiona deska wyglada nieestetycznie i niechlujnie, to nie kibel na stancji benzynowej i nie kibel w hotelu by tak robic

Gość gość
nasza deska ma guziczki :-) Nikt nie musi jej "dotykać" i nikt się nie załatwia poza nią. Sama się podnosi, przykrywa, nawet podmywa odpowiednie miejsca i suszy. Polecam :-) Nie będzie żadnych problemów . Od czasu do czasu zamieniamy się kto ją powierzchownie przetrze z kurzu.