Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chce dziecka,ale boi się,że nie sprawdzi się w tej roli..

Polecane posty

Gość gość
O kurcze 27 to juz nie małolat .Pogadaj szczerze ,niech sie określi ,najwyzszy czas ...

Gość gość
przecież właśnie na to czekał!

Gość gość
27 lat i ma się określać? serio? jest jeszcze młody, tyle przed nim a już ma się pakować w pieluchy? Dla mnie jego powody są bardzo "rzeczowe" , widać, że nie umie ci powiedzieć prawdy. Jak facet jest zdecydowany na dziecko to nie boi się odpowiedzialności a już tym bardziej śmiesznych"nie wezmę na ręce". Może nie jest jeszcze gotów poświęcić się dla drugiej osoby? Może tylko o tym myśli, że kiedyś w przyszłości?

Gość gość
To po co sam zaczynał temat o dziecku? bo to dla mnie nie zrozumiałe.. skoro teraz takie argumenty

Gość gość
Niech sie określi co do związku anie dziecka .

Gość gość
a co to znaczy "zaczynał temat o dziecku"???

Gość gość
Sam zaczął rozmowe ,że myśli o tym by zostać ojcem. Ogólnie zaczął temat o dziecku,że chciał by już się za to zabierać,bo czas leci,a on czuję,że jest gotów. Było wiele takich rozmów z pytaniem "jesteś pewien","na pewno",ale on mówił,że tak. Teraz też nie powiedział,że nie,ale te argumenty na to wskazują.

Gość gość
20.03.14 Już nie taki młody nie przesadzaj. Inaczej jak byś napisała to o autorce wątku,ale nie o partnerze. Przeważnie w takim wieku już się myśli o założeniu rodziny.