Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dzisiejszych czasach wstyd mieć mało ubrań.

Polecane posty

Gość gość

Ja mam mało,a ubraniami z lumpu się brzydzę i mam: jeden biustonosz, mieć jedną koszulkę,jedne spodnie,1 kurtkę,jedne buty,1 bluzę,

Gość gość
No jeden biustonosz to faktycznie wstyd. Reszta ok. Ja mam pełne szafy, a chodzę w kilku dosłownie na okrągło.

Gość gość
ja mam 40 par spodni a chodzę tylko w 3, a co do biustonosza to w wstyd najtańszy kupisz za 15 zł i dodatku są naprawdę łądne

Gość gość
W lidlu pojawiaja sie fajne biustonosze jolinesse, tanie sa

Gość gość
wstyd to kraść i du/py spaść

Gość gość
ja bym połowę swojej szafy wywaliła, a mam opory. Wolałabym mieć mniej ciuchów, a dobrych jakościowo, cenionych marek, a nie taki misz-masz. Czasem jak coś trafi na dno szafy to zapominam o tej rzeczy i wgl nie odczuwam jej braku

Gość gość
w lumpexie są super ciuchy ja jestem taka laska że masakra :-D:-) i nikt nie wie że ubieram sie w lumpi\

Gość gość
ja mam dwie szafy ciuchów i chetnie bym sprzedałą połowe z nich stwierdziłąm że wogóle nie mam stylu i od nowego miesiące zmiana stylu!!!!!!!!!!jupi zas zakupy

Gość gość
A po co tyle ciuchów . ? Teraz juz tak nie zwraca uwagi na to czy ktos ma malo czy wiecej ubrań bo juz za 10 mozna z ostatniej przeceny kupić bluzke . Kiedys ,w latach 80,90 to byl widok jak szla ubrana dziewczyna szalowo :-D Wszyscy sie ogladali .To bylo wielkie łał a nie teraz ...

Gość gość
ikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość gość
wygląd jest najważniejszy swiat zeszedł na psy a moje bluzki zaczynają sie od 70 zł!

Gość gość
A czego się brzydzic ? Przecież można wyprac w odplamiaczu ze 2 razy PpD rząd i śmiało można nosić ja bardzo Lubie chodzić po lumpch bo można wyrwać cos taniego za grosze i radzie ci się przemic a będzie dobrze

Gość gość
wszystko po 1? bez przesady.... i może jeszcze jedna pare skarpetek:D i codziennie pierzesz czy jak?

Gość gość
ja kupije po kilka zeczy bo mam tanio w niemczech kupuje z przecen nieraz np spodnie czy bluzki sa po 5 euro i kupie z 3 sztuki naraz

Gość gość
Mam ubrania z sieciówek typu reserved,house itp. Nie no skarpet i majt mam więcej,bo mam już je ładne kilka lat.. nie ma co się dziwić bo ja nie pracuje

Gość gość
a ile macie kurtek, płaszczów, ogólnie zimowych, letnich, wiosennych???

Gość gość
ja chodze po lumpach w malych miejscowosciasch tam mozna upolowac prawdziwe perelki ciuchy jakie nosze sa swietne gatunkowo i niepowtarzalne ale jestem zdania ze buty zawsze sa baza w moim stroju i musza byc ekstra i wydam na nie każde pieniadze bo jak mam porzadne buty to reszty nawet nikt sie nie domysli ze z ciucholandu jest

Dlaczego wstyd? Wstyd to raczej kupować ciuchy bez namysłu, pod wpływem chwilowej zachcianki, tak jak ja często robię, a potem czasem niektórej rzeczy nie ubiorę nawet raz :o