Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubrania w sklepach albo brzydkie albo za drogie

Polecane posty

Gość gośćpip
Poszukując wysokiej jakości ubrań na każdą okazję, warto odwiedzić miejsce takie, jak Rafph Lauren sklep www. Jest to prawdziwa kopalnia najmodniejszych wzorów i kolorów. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gość
Czy ja wiem? To wszystko zależy od gustu i potrzeb itd, Mi się bardzo spodobała ta marka: hexe.com.pl/sesja-wizerunkowa/37 bardzo fajne ubrania, o dobrych krojach, dobrych dodatkach. Ostatnio zakochałam się w tej kolekcji! Jest cudowna i przepiękna!

Gość Misiula12
Nie ma się co denerwowac. Trzeba tylko dobrze szukac :) Ja jestem z Krakowa i czesto wybieram sie do sklepu Nico www.nico.com.pl Oni skupiaja wiele popularnych i dobrych marek odziezowych jak np Calvin Klein czy bugatti. Mają dobre ceny

Gość gość
Magda zareklamowała swój sklep a ten został opluty ,znaczy bluzka ale to wsio ryba hehe,ludzie to nie mają samokrytyki w sobie ale dla kasy zareklamują wszystko Śmiech na sali

Gość gość
Taa Skupjajcie sie skupiajcie nic więcej wam nie zostało jak ludzie bez kasy tak jak wy.

Gość gość
A jak Wam się podoba oferta z https://milenaplatek.pl/ ? moja siostra odkryła niedawno ten sklep i bardzo spodobały nam się propozycje ubrań, które tam można kupić.

Gość Ramonesska
ja dlatego akurat lubię kupować w nico.com.pl - mają spory wybór ubrań i one są ładne i dobrej jakości i przystępnej cenie. Także jak dla mnie to jest bardzo ok opcja. no i często są rabaty czy promki.