Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związałem się z ładną ale niestety agresywną i głupią dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna pochodzi ze wsi, nie skończyła nawet zawodówki, jest zazdrosna i agresywna, potrafi rozmawiać jedynie o serialach i plotkach z życia gwiazd albo jej znajomych. Jej plusem jest to że jest wysoka i bardzo ładna. Mam 26 lat ona 20, jest to moja pierwsza dziewczyna ale nie wiem czy dobrze wybrałem. Co powinienem zrobić?

Gość gość
wyglad uroda szybko za mija za kilka lat moze okazac sie ze ta pieknosc juz jest conajwyzej przecietna jak od poczatku jej cechy charakteru ci nie pasuja to nie pchaj sie w to jest sporo wolnych dziewczyn w tym wieku i nie sa takie aroganckie niechciłabym jej zrobic krzywdy takim osadem ale ona jeszcze nie dorosła moze powinienes RÓWNOLATKE znalesc zamiast 6 lat młodsza

Gość gość
Nie jestem zbyt śmiały do dziewczyn, to moja pierwsza i chyba zdobiłem ją tylko dzięki temu że dorobiłem się (dzięki pomocy rodziny) mieszkania i mam w miarę dobrą pracę. Problem w tym że nie chciał bym jej skrzywdzić zostawiając ją.

Gość gość
jak tak ci na niej zalezy to pracuj nad nia hhahaaa zapiszcie sie razem na lekcje etykiety hhaha upominaj jak bedzie przeklinac jak starszy braciszek ona tez musi wykazac sie jakimis dobrymi checiami jaks praca nad soba musi byc miedzy wami współprca

Gość gość
Tak to jest jak facet patrzy tylko na urodę. Sam jesteś sobie winny, skoro patrzysz na kobietę jako na obiekt pożądania a nie jak na przyjaciela, na fajną, miłą, sympatyczną dziewczynę i jej dobry charakter. Dokonuj wyborów wzrokiem to będziesz miał napewno ciekawe życie.

Gość gość
2014-03-20 13:37:15 [zgłoś do usunięcia] gość Nie jestem zbyt śmiały do dziewczyn, to moja pierwsza i chyba zdobiłem ją tylko dzięki temu że dorobiłem się (dzięki pomocy rodziny) mieszkania i mam w miarę dobrą pracę. Problem w tym że nie chciał bym jej skrzywdzić zostawiając ją. ---------------------------- jeżeli zdajesz sobie sprawę, ze "zdobyles ja tylko dzięki temu, ze dorobiłes się mieszkania"....to mysle, ze ZADNEJ krzywdy jej nie zrobisz, rozstajac się z nia . A im szybciej to zrobisz , tym lepiej dla Ciebie. Potem będziesz miał większe wyrzuty sumienia. Dziewczyna może się do ciebie przyssać jak pijawa- uważaj.

Gość gość
r***aj ją póki ładna

Gość gość
ja tez z taką byłem i dobrze ze z nia nie jestem ani do znajomych pójść bo przeklina i w ogóle charakter agresywny szukam normalanej kobiety

Gość gość
No i do kogo masz teraz pretensje ,że przy wyborze partnerki kierowałeś się koootasem a nie mózgiem ? :O

Gość gość
Ty poleciałeś tylko na jej wygląd , ona na Twoje mieszkanie więc nie zostawiaj jej bo jesteście siebie warci