Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, zacznę od tego @ dostałam 9lutego od pierwszego dnia @ zaczęłam brać tabletki anty narvaya plus brałam je przez 6dni czyli ostatnia wziąłam 14.02 i niestety wyjechałam i zapomniałam ich z sobą zabrać a więc przestałam je brać po 3dniach czyli 17.02 dostałam krwawienie po odstawieniu które trwało przez 5dni. ogl cykle mam nierguralnie 29-33. strasznie mnie bolał brzuch przez około tyg wiec zrobiłam 17.03 robiłam bete i wyszła mi 0.1 a 19.03 byłam u ginekologa zrobił mi usg dopochwowe i powiedział ze wszystko jest dobrze i nie ma ciąży przepisał mi nowe opakowanie tabletek anty i mam je zacząć brać jak sie pojawi miesiączka lecz ja nadal jej nie mam dodam ze współżyje cały czas bez zabezpieczenia z partnerem czy istnieje taka możliwość ze jestem w ciąży czy z spokojem czekać aż przyjdzie @ ?? Przepraszam że tak nie składnie napisałam ale proszę o normalne odpowiedzi.

Gość gość
to czemu wspolzyjesz bez zabezpieczenia skoro sie tak boisz ze zajdziesz w ciaze? nie mozecie uzywac gumek dopoki ci sie nie wynormuje?

Gość gość
skoro bete wykluczyla ciaze to o co chodzi?jak nie chcesz ciazy to sie zabezpiecz

Gość gość
nie boję się ciązy, chce sie dowiedzieć czy jest taka możliwość ze w ciąży jednak jestem.

Gość gość
skoro się nie zabezpieczasz to chyba normalne, że jednak w ciążę można zajść? Bo beta ujemna wyszła jakiś czas temu o ile dobrze rozumiem.....

Gość gość
no tak w poniedziałek 17.03 chodzi czy mogę już być w ciąży a nie czy mogę dopiero zajść w ciążę.

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
haha

Gość gość
ale co tu sie wypowiadac?

Gość gość
to konkretnie - 17.03 nie byłas w ciązy. jesli współżylas przez ostatnie 3 dni bez zabezpieczenia to mozesz byc w ciazy.

Gość Justann
Współżyjesz bez zabezpieczenia = możesz być w ciąży. Przepraszam, że to powiem, ale nie wiem jakim tumanem trzeba być, aby tego nie wiedzieć.