Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danpi

zamykanie naczynek Gdańsk NFZ

Polecane posty

Gość danpi

Czy spotkał się ktoś z zabiegiem zamykania naczynek w Gdańsku na nfz? Wiem, że w paru miastach w Polsce przeprowadzane są takie zabiegi. Jeżeli tak, to który gabinet? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę!

Gość blondyna3333
Ja pierwsze słyszę, aby tego typu zabiegi były refundowane. Przeszłam dwie serie, ale prywatnie.

Nie, szczerze mówiąc, nie widziałam takich gabinetów. Ale wydaje mi się, że mimo wszystko i tak lepiej jest wybrać się do prywatnych klinik : ) Szybko, prawie bezboleśnie, profesjonalnie. Sama byłam na takim zabiegu laserowego zamykania naczynek i jestem bardzo zadowolona. :)

Ja też byłam prywatnie. Nie musisz czekać, obsługa na najwyższym poziomie, ogólnie super. Najpierw na zabiegu była moja mama a potem ja się udałam na hot-cold który jest takim bardziej masażem i ogólnie rozjaśnia cerę. Wczesniej nie chciałam iść bo bałam się że laser może uszkodzi moją cerę czy coś, ale jak moja mama poszła i mnie zaczęła namawiać, to skorzystałam też. Ogólnie warto chodzić na coś takiego, bo raz że wtedy używasz już mniej podkładu żeby te naczynka czy rumieńce zakryć, a dwa - możliwe że już więcej się nie pojawią i będziesz mieć z głowy problem. Warto robić coś dla siebie ;)