Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pani malwina

Jutro idę do państwowej inspekcji pracy

Polecane posty

Gość jestem pani malwina

Kolega który ma ogólniak bez matury dostał stanowisko vice dyrektora a ja która ukończyłam trzy kierunki studiów i 2 kierunki studiów podyplomowych nie dostałam awansu.

Gość gość
a co zrobi inspekcja , jesli taki delikwent przedstawi fałszywy dok maturalny?Przecież ludzie zamawiają sobie gotow dok ,matur , mgr i inych certyfikatów, najczęściej działąją w branży prywatnej działalności :D z mojej ulicy np

Gość przedsiebiorca ma
prawo robic co chce w swojej firmie

Gość gość
Ja bym poszla nawet do hagi. Kuzwa gowniany kraj. :(

Gość gość
malwina, a co insp pracy ma do tego? a może kolega ma lepsze predyspozycje, charakter na ww stanowisko? ogarnij się kobieto

Gość gość
20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość a co zrobi inspekcja , jesli taki delikwent przedstawi fałszywy dok maturalny?Przecież ludzie zamawiają sobie gotow dok ,matur , mgr i inych certyfikatów, najczęściej działąją w branży prywatnej działalności smiech.gif z mojej ulicy np 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] przedsiebiorca ma prawo robic co chce w swojej firmie 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja bym poszla nawet do hagi. Kuzwa gowniany kraj. smutas.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość malwina, a co insp pracy ma do tego? a może kolega ma lepsze predyspozycje, charakter na ww stanowisko? ogarnij się kobieto

Gość gość
jesli nie było wymagane wyzsze wykształcenie, to co chcesz zrobić? :O pokonczyli uczelnie nic nie znaczace w swiecie i mysla, ze sa góra 🖐️

Gość gość
a od kiedy to awansuje się pracowników na podstawie dyplomów, proporcjonalnie do ilosci fakultetów?

Gość gość
do mojej pracy ostatnio taki inspektor zawital-mam nadzieje ze cos pomoze a nie ze tylko jakas marna kontrola. bo to co sie u mnie dzieje to istny cyrk a ludzi sie gnoi... :( a niby taki prestizowy obiekt...

Gość gość
mobbing to norma w polskich firmach :O i nie mówię tu o awansie na vice dyrektora a codziennej pracy i podstawowych prawach pracownika, które są łamane

Vice dyrektor to chyba powinien mieć wyższe wykształcenie? - to raz Dwa to jest praca związana z administracją Trzy to nie jest jakiś prywatny przedsiębiorca tylko spółka akcyjna

Gość gość
może ten z maturą nie traci czasu na kafe tylko szukał pracy? drogie dziecko, same fakultety nic nie znaczą. Trzeba mieć wiedzę!

Gość gość
Inspekcji pracy mogłabyś to zgłosić gdyby dotyczyło to jednostki budżetowej. Tutaj sa paragrafy, które określają kto może w takiej jednostce piastować stanowisko kierownicze czy dyrektora. W SA która jet prywatną firmą, nie ma żadnych paragrafów precyzujących jakimi kryteriami ma się kierować prezes w wyborze dyrektora. Ma wolną rękę i nikt nie ma prawa mu zabronić. PIP nie ma nic do tego żaden paragraf KP nie jest złamany .