Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Malwina987

Migrena

Polecane posty

Go艣膰 Malwina987

Migrena uchodzi za przypad艂o艣膰 nieuleczaln膮. Mamy do czynienia z niezwykle silnym b贸lem. oraz z innymi zjawiskami jak aura (przed migren膮) nudno艣ci, wymioty oraz nadwra偶liwo艣膰 na 艣wiat艂o, d藕wi臋ki i zapachy. Czy s膮 jakie艣 sposoby na z艂agodzenie cierpienia? Jak przewidzie膰 zbli偶aj膮c膮 si臋 migren臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Najlepszym sposobem jest lekarz. Migren臋 zdaje si臋 leczy neurolog.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obecnie na migren臋 stosuje si臋 tryptany. To jedyne co pomaga na b贸l, chocia偶 tez nie zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am b贸le g艂owy zdiagnozowane jako migrenowe. na migren臋 cierpi tez m贸j ojciec. Zauwazylam jednak ,偶e odk膮d trenuje p艂wanie i regularnie chodze na basen, b贸le wyst臋puj膮 znacznie rzadziej. wcze艣niej cierpia艂am przez kilka dni w tygodniu (bo zawsze mam 2-3dniowe b贸le) a teraz mo偶e raz w miesi膮cu. Trener m贸wi 偶e mo偶e to dlatego,偶e regularnie dotleniam m贸zg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie migrena atakuje po stresie i przem臋czeniu. Cz臋sto mam migreny w weekendy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam migrene z aura wiec wiem ze zaraz po niej zacznie boec.

Udost臋pnij ten post

Witam! Je艣li kto艣 pilnie potrzebuje leku na migren臋 o nazwie Flunarizinum mog臋 odsprzeda膰 1 opakowanie tego leku za cen臋 15 z艂 + koszt przesy艂ki. Mi ju偶 nie jest potrzebny a mo偶e komu艣 si臋 przyda. Zainteresowanych prosz臋 o kontakt na mojego maila: angel.07@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Mia艂am b贸le g艂owy, podobne do migrenowych. Towarzyszy艂y im nudno艣ci, b贸l tak silny,偶e kilka razy doprowadzi艂 do omdle艅, obraz mi si臋 zaciera艂, pojawia艂y si臋 bia艂e plamy, nawet w艂asne bicie serca by艂o dla mnie za g艂o艣ne. Pomaga艂 mi jedynie ketonal. Od 5 miesi臋cy, nie pojawi艂y si臋 te b贸le. Wtedy zacz臋艂am regularnie p艂ywa膰, 3 razy w tygodniu po godzin臋. Nie wiem czy to ma zwi膮zek z popraw膮, ale s艂ysza艂am,偶e dzi臋ki p艂ywaniu dotleniam m贸zg.Spr贸bujcie, mo偶e i wam pomo偶e

Udost臋pnij ten post