Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bycie chaotycznym i roztargnionym to choroba?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie? Bo ja niestety taka jestem :( Zreszta od kiedy pamietam zawsze taka bylam. W szkole ciagle cos gubilam, nigdy nic nie pamietalam. Teraz jest lepiej, juz nic nie gubie, w kalendarzu wszystko zapisuje. Ale np. do ksiegowosci sie nie nadaje, tam gdzie jest praca z liczbami itp. Bo wszystko myle i przekrecam. Widze 52 a pisze 25 itp. Koszmar, dlatego juz nie szukam sobie takich prac, bo wiem ze ´sie do nich nie nadaje.

Gość wwrrr
Mam podobnie, czasem robie tak idiotyczne bledy, ze sama sie zastanawiam, co moj mozg robi.

Gość garkotluk z powolania
nie czasami to objaw geniuszu 🖐️

Gość gość
nie przejmuj sie, ja tez taki jestem. a pracuje w biurze, gdzie raczej trzeba miec glowe na karku. odkad pale ziele jest jeszcze gorzej. na przyklad zdarzylo mi sie zapomniec ubrac koszuli do pracy :D podkoszulek, na niego kurtka i wyszedlem z domu. musialem sie wracac. takich sytuacji bylo sporo.

Gość gość
Ale ja zadnej trawy nie pale. Nie biore narkotykow itp.

Gość gość
Przecież wyraźnie napisał że też taki jest ALE odkąd pali jest jeszcze gorzej, a nie sugerował że ty też coś palisz Ogarnij się :)

Gość gość
Zwracam honor ok. Myslalam, ze to jakis zart

Gość gość
w jakiej pracy mozna sie sprawdzic majac takie tendencje?

Gość gość
w prostytucji gląbie. :D

Gość gość
Napisalam, ze jestem roztargniona. Co nie oznacza, ze jestem glupia czy ulomna, ale na kafe jak zwykle sama krytyka. Sami super zorganizowani i poukladani ludzie. Skoro nie macie takiego problemu to nie wiem czego szukacie na tym watku

Gość gość
Potrafie byc sumiennym pracownikiem. Tylko nie daje sobie rady tam, gdzie trzeba byc super skrupulatnym, jak np. w ksiegowosci. Jestem tez bardzo kreatywna i mam glowe pelna pomyslow. Myslalam, ze moze jest wiecej osob majacych taki Problem. Moze jednak jeszcze ktos sie wypowie

Gość girraffa
no ja mam dokladnie tak samo. potrafie cos swietnie organizowac, nawet wypatrze bledy jak mam lepszy dzien :) Ale czasem przeocze krowe na rowie , ze tak obrazowo to ujme..

Gość gość
Giraffa masz tez tak, ze jezeli np. masz cos nudnego do roboty, jak np. sortowanie rachunkow, przepisywanie danych do tabelki to zrobisz wiecej bledow niz wtedy gdy np. masz Jakis trudniejszy projekt do zrealizowania, ale za to bardziej ze tak powiem zlozony?

Gość girraffa
chyba tak, w sumie to najbarzdiej lubie organizowac cos i widziec potem efekty i ze ludzie zadowoleni :) A jak wpisuje rachunki w tabelki to mi sie zdarza calkiem inne sumy powpisywac, musze sprawdzac po 3 razy. jak mi zmienili system segregoania faktur z miesiecznego na wg dzialow to w poplochu do dzis jestem, probowalam podwojnie to prowadzic ale nie pociagnelam i zyje ze swiadomoscia ze nie wiem po ile sztuk na mc : D heh