Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co wkładać

Polecane posty

Gość gość

czesto w przepisach na ciasto jest że trzeba ugnieść ciasto a potem na godzine do lodówki. po co ? bo nie za bardzo rozumiem >

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
???????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość garkotluk z powolania
zeby mu bylo zimno

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a no logiczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ze mnie ogólnie też marna ;) ale zaciekawiło mnie to. możesz mieć racje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zależy co z tym ciastem potem będziesz robić:D przecież wiadomo że jak to na kruche ciasto to zawsze do lodówy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no tak tak to kruche ciasto ;) potem do piekarnika :P robie cytrynowe xciasteczka i własnie czekam aż wyjdą z piekarnika ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kruche ciasto po to aby sie nie kleilo. wiadomo, ze tam duzo masla wiec jak bedzie zimne to lepiej sie je formuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×